Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    6
  • views
    909

3 Comments


Recommended Comments

Eigenlijk niks bijzonders: ik koop ze als kleine plantjes en ze gaan zo de grond in. Voorgaande jaren werden ze ook zo groot.

 

Heerlijk venkel bij een vers (!) stukje gebakken kabeljauw met gebakken nieuwe aardappeltjes en wat sla uit de tuin: venkel zachtjes smoren / garen in een klein laagje water met een klontje boter en wat witte wijn. De rest van de wijn gaat in het glas .

Link to comment

Hmm nu dan ga ik mijn exemplaren maar eens lief aankijken, wellicht worden ze dan groter. De knolletjes zijn nu nog maar 1 cm groot . En ik ben er één verloren aan de slakken, die vonden het ook lekker blijkbaar

Ik ben zelf ook dol op venkel, ook superlekker als je het in de oven bereid . Jouw bereiding klinkt ook goed

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...