Jump to content

Fets's Blog

  • entries
    14
  • comments
    37
  • views
    684

Veel te vroeg wakker


Fets

7,278 views

 Share

Goed,

 

Gisteren de heg flink ingekort, dit had ik voor de winter willen doen maar maakt verder ook weinig uit. Het is in ieder geval lekker ingekort en toen ik de tuin kreeg was het echt een gigantisch groot en lomp geval. Binnenkort moet ik even een deurtje maken want anders vliegen de honden door de tuin heen en loopt iedereen ook zo binnen. Wie weet ook nog even al het onkruid voor de heg opschonen en de boel wat netter maken.

 

Schermafbeelding-2016-03-31-om-2059601459449459.28

 

Voor vandaag staan er 4 kleine bakje's op het programma waar ik kastje's bovenop kan zetten. Hopelijk ook nog een aardbeien bed maken en eventueel een zaaibed. het idee is om deze met planken af te zetten zodat ik wat meer overzicht krijg in de tuin. Nu heb ik nog het en der wat planken en paaltje's liggen dus zie wel hoe ver ik kom. Heb nog de wereld electra buizen liggen waar ik vorig jaar een net tunnel van gemaakt heb, dus het zou mooi zijn als ik dit jaar deze op maak maak voor de bakken.

 

Wat ik met mijn fruitstruiken ga doen weet ik nog niet, omdat deze dingen volgens de beschrijving wel erg groot kunnen worden maar het idee om deze allemaal via draden te laten lopen sprak mij wel aan, hoewel ik het niet voor de ruimte hoef te doen. Ergens moet ik het zo maken dat ik er later een constructie om heen kan bouwen ivm vogels.

 

Hopelijk dit jaar nog ergens een kas bouwen maar dat is voor latere zorg, kies er dan ook voor om geen warmte gevoelige planten te zaaien of poten. Volgens jaar maar weer pepers, paprika's en dergelijke.

 

Het is nu net kwart over 4 en kan natuurlijk nog niets beginnen omdat het nog donker is jammer maar helaas, afijn dan maar even een beetje een tekening gaan maken ondertussen. Bakken (afscheidingen kan ik beter zeggen) 1,2 meter breed en de paden 1 meter, heb ruimte genoeg dus lekker ruimtelijk indelen. De eerste vier zijn voor de kruiden bedoelt, de tweede voor diverse soorten aardbeien en de derde denk ik een soort zaaibed.

 

Schermafbeelding-2016-04-01-om-0567381459481754.35

 

Schermafbeelding-2016-04-01-om-0550991459481769.35

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...