Jump to content

hein

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  noord-limburg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @HuubvG gewicht is bijgevoegd in het bericht, het is inderdaad nog mogelijk met de overgebleven planten
 2. De eerste 5 venkel planten zijn geoogst waarvan de zwaarst op de foto. Helaas nog niet in de buurt van de zwaarst die hier gewogen is, maar het zijn mooie venkel planten geworden. het gewicht is 593 gram.
 3. mijn venkel plantjes groeien gestaag door, gewoon een kwestie van geduld hoop ik
 4. Vandaag met dit prachtige weer de voor gezaaide knolvenkeltjes in de volle grond geplant.
 5. Ik heb de zaden al een tijdje geleden netjes ontvangen 👍
 6. Dit jaar wil ik ook graag weer meedoen !
 7. Zo mijn eerst pepers van mijn wedstrijdplanten geoogst. De langste eruit gezocht en deze gemeten voor mijn eerst officiële inzending 15,5 cm. Nu nog hopen dat de planten nog een grotere formaat peper maken
 8. Mijn planten zijn flink bijgekomen de laatste 3 weken nadat ze in de grotere potten zijn beland. Hier en daar verschijnt al een eerste pepertje.
 9. Gister de wedstrijdpepers per 2 in bloempotten op het terras geplant, dit omdat ik geen kas heb en het terras lekker lang warm blijft dus hoop zo de grootste kans van slagen te krijgen. Helaas zijn de planten van mij nog lang niet zo ver als bij sommige anderen hier op het forum hier komen de bloemknopjes er maar net in. maar we houden moed !
 10. Vandaag heb ik ook allen knoflook planten geoogst, ben zeer tevreden voor het eerste jaar knoflook telen ! 😃 Nu heb ik bij 2 rassen beste wel veel open knoflook bollen (zie onderstaande foto) hier is niet zo veel aan te doen begrijp ik ?
 11. Ook van mijn kant een update over de wedstrijd pepers. Die van mij staan rustig in de vensterbank te wachten op beter weer en wat groter te worden.
 12. Ik heb de zaden vandaag ook netjes verpakt mogen ontvangen
 13. Nog nooit pepers geteeld maar ik zou toch graag een poging willen doen in deze wedstrijd.
 14. vandaag een behoorlijk flinke knolvenkel geoogst van maar liefst 1094 gram.
 15. ]Vandaag 3/4 van mijn uien geoogst om te drogen. Mijn 2e jaar uien is in ieder geval beter gelukt dan vorig jaar [img-rotate=][/img-rotate]
×
×
 • Create New...