Jump to content

Falaigai

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Arendonk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mijn serre heeft 2 dakgoten. Nu zou ik graag in de winter al dit regenwater in de serre laten lopen en in de zomer dit opvangen in een regenton IN de serre? Hoe doen jullie dit?
 2. Welke kever is dit? Zit op sla en soms op de aardbeien. Moet ik hier iets aan doen of is het een nuttige gast?
 3. Bij mijn aangeplante fruitbomen ( november 2019) is er bij een kers (early Rivers) een gesteltak afgestorven. Nu heeft de boom nog maar 2 gesteltakken ipv 3 waardoor hij helemaal uit evenwicht groeit. Het lijkt dat een zijde is afgestorven en de andere niet... Kan ik dit op een of andere manier oplossen? Of gaat de boom dit zelf oplossen?
 4. Hi, Dit is het eerste jaar dat ik tomaten en zoete aardappelen ga kweken in mijn moestuin. (volle grond) Hierover was ik me aan het inlezen. Ik las dat het aangeraden werd om stroo of mulchmateriaal onder de tomaten te leggen zodat er geen opspattend zand op de tomaten komt. MAar zou ik hiervoor ook zoete aardappel planten tussen kunnen zetten? zodat ik een levende afscherming heb? De tomaten komen ook onder een klein afdakje
 5. Ik heb dit jaar mijn hoogstamfruitboomgaard gezet. Ik moet nu voor de eerste keer wintersnoei doen bij appel en peer. Ik heb al veel opgezocht maar ik weet niet goed hier aan beginnen bij mijn bomen Is er iemand die in de buurt van Arendonk [bE] woont die het voor de eerste keer eens samen met mij wil doen? eventueel tegen vergoeding. Hieronder alvast foto`s van de kruinen van mijn bomen.
 6. Ik ga deze week blauwe bessen zetten. Ik zit op zanderige grond in de kempen en ga er nog mulchen met dennennaalden. Maar graag zou ik er nog iets onder zetten dat nog een meerwaarde geeft... bvb krokussen zou ook al leuk zijn ... Wat zijn bodembedekkers of bloembollen die het goed doen op zure grond?
 7. Heb je zo voorbeelden van planten? Wat is de plantafstand dan tussen beiden? zijn er bepaalde rassen aardbeien die goed combineren met asperges?
×
×
 • Create New...