Jump to content

RvdH

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi, Er zit geen stabilse (mengsel beton/zand( onder het kunstgras maar stabilisatie doek. Ook heb ik onder de boompjes een laag hydrokorrels aangebracht.
 2. Oja, dat is een goeie. Ik zal van de week een paal scoren voor de versteviging. Hier wat knoopwerk. Los lusje met een haring doet voor nu voldoende.
 3. Hey goedemorgen! Da's een uitgebreid antwoord waar we iets aan hebben @weknowDank daar voor. Ik heb de soort aangeschaft, omdat ik er rakija/Slivovitch (sterk balkan drankje) van ga maken. Deze soort wordt daar voor gebruikt in zuid oost europa. https://www.google.com/amp/s/www.epicurus.com/beverages/damson-plum-liqueur/1091/amp/ Enige wat ik nu gedaan heb is wat koemest gegegeven en ik heb wat houtas klaar liggen voor de mineralen. Het is een domestica damson
 4. Beste forumleden, Voordat ik iets ga ondernemen, eerst hier maar vragen. Ik heb 2 jaar geleden 2 Damson pruimenbomen aangeschaft. 1e jaar stonden ze op de, helaas inmiddels opgeheven moestuin, en nu sinds deze winter naar onze tuin overgebracht. Na wat verdiepen op snoeiwerk, zie ik dat er een 4 tot 5 takken gestel moet zijn. 1 van de 2 bomen heeft deze niet. Is hier iets aan te doen? Het betreft boompje 2. Het achterste boompje.
 5. Ik heb ze gister allemaal wat dieper in de grond gezet. Lekker sterk worden.
 6. Dat gaat goed. Soorten: Macedonische tomaat ( onbekend) Macedonische cherry tomaat Couer de boeuf Ook de puntpaprika's te zien op de foto. Nu hopen dat de tunnelkas nog staat na de storm.
 7. RvdH

  Moerbei

  Als iemand mij in de loop der tijd eens wat takjes kan versturen, zal ik erg blij zijn. Takjes worden gebruikt voor rijpen van druiven / pruimen destilaat.
 8. Puntpaprikaatjes uit Macedoniƫ zijn ook goed, lekker hoor
 9. 1 bar? haha Dat is inderdaad niet goed nee.
×
×
 • Create New...