Jump to content

aardbeijim

Members
 • Posts

  1,088
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by aardbeijim

 1. Die tweede foto is gewoon ge-wel-dig !!! doe die ipv de zonnebloem
 2. ok dat zou misschien wel kunnen ja.
 3. Oww okk,maar is dat niet slecht voor het milieu / natuur want in karton zit denk ik toch lijm?
 4. Ik denk dat als je daar karton gaat leggen dat je nogal wat karton nodig hebt Dat is wel balen dat een groot deel opgegeten is door ratten. Ik heb een garage als die niet heel vol staat met planten die ook moeten overwinteren kan ik ze misschien daar leggen? Moet ik wel zien dat ik ze toch op 1 of andere manier kan stapelen. EN dat onkruid misschien is het met de bosmaaier te doen
 5. Ik weet niet of het erg is als ik dit topic omhoog haal want het is bijna van een jaar geleden? Maar dit is wel interessant dit topic voor als ik ook een redelijk groot perceel met pompoenen vol ga zetten. Mijn vraag jorieke was het makkelijk allemaal? en het opslaan enzo is dat ook vrij makkelijk? Hoelang kan je de pompoenen zo ongeveer bewaren als je ze eenmaal droog hebt.
 6. Hey,ik kom nu net pas thuis.Was een fijne/geslaagde dag.
 7. Ik hoef niet veel klaar te zetten alleen mijn pepertjes .
 8. Het onkruidzaad kan geen kwaad als je echt een goede composthoop heb want de meeste branden dan gewoon kapot. En compost stinkt niet heeft alleen een specifieke geur.
 9. Oww dan ben ik vergeten te antwoorden maar ik rij met jou mee ja.
 10. Even nog een vraagje en misschien een rare.Ik moet een herbarium maken voor school en daar moeten 20 verschillende soorten bomen in zitten en 10 verschillende soorten (on)kruiden.De bomen heb ik zo goed als allemaal al alleen die onkruiden vind ik niet zo makkelijk(herken ik niet goed).Nu wil ik vragen zouden mensen vandaag willen kijken of ze 1 van de 8(ik heb er al 2 gevonden)vinden.Dit zijn :melganzevoet,hanepoot,kleefkruid,kamille,varkensgras,perzikkruid,herderstasje,muur.Ze hoeven nog niet gedroogd dit doe ik zelf wel.Maar ze moeten wel op een A3 passen.Alvast bedankt en tot morgen.Ook nog Amerikaanse eik en tamme kastanje. Toch nog even hier zetten.
 11. Zolang dat het op een A3 pas(onderaan staat wel nog informatie geschreven)is het goed.Nam jij dan ook nog die paarse plant mee of niet?
 12. Ik mag niet zelf kiezen wat ik wil.Ik heb een bepaalde lijst gekregen.Owk ja vogelmuur is ook muur dus ook wel goed.En ja kleefkruid zie je op veel plaatsen maar meestal al weer te groot.En ik vind jammer genoeg nergens Amerikaanse eik.Heeft iemand dat misschien in zijn tuin of ergens bij hem in de buurt.En ook de tamme kastanje??
 13. Even nog een vraagje en misschien een rare.Ik moet een herbarium maken voor school en daar moeten 20 verschillende soorten bomen in zitten en 10 verschillende soorten (on)kruiden.De bomen heb ik zo goed als allemaal al alleen die onkruiden vind ik niet zo makkelijk(herken ik niet goed).Nu wil ik vragen zouden mensen vandaag willen kijken of ze 1 van de 8(ik heb er al 2 gevonden)vinden.Dit zijn :melganzevoet,hanepoot,kleefkruid,kamille,varkensgras,perzikkruid,herderstasje,muur.Ze hoeven nog niet gedroogd dit doe ik zelf wel.Maar ze moeten wel op een A3 passen.Alvast bedankt en tot morgen.
 14. Even nog een vraagje en misschien een rare.Ik moet een herbarium maken voor school en daar moeten 20 verschillende soorten bomen in zitten en 10 verschillende soorten (on)kruiden.De bomen heb ik zo goed als allemaal al alleen die onkruiden vind ik niet zo makkelijk(herken ik niet goed).Nu wil ik vragen zouden mensen vandaag willen kijken of ze 1 van de 8(ik heb er al 2 gevonden)vinden.Dit zijn :melganzevoet,hanepoot,kleefkruid,kamille,varkensgras,perzikkruid,herderstasje,muur.Ze hoeven nog niet gedroogd dit doe ik zelf wel.Maar ze moeten wel op een A3 passen.Alvast bedankt en tot morgen.
 15. Ik kan jammer genoeg toch geen soep meenemen.Dus ik zal alleen met 1 peperplantje komen
 16. Thessa die roma tomaten dat zijn die super roma VF?Want ik zie net dat er daar wel al 4 van zijn opgekomen maar is niet erg als ik daar meer van heb.
 17. Thessa voor mij zijn die roma tomaten goed hoor.
 18. Oww vind ik echt jammer jorg.Ik vond het vorig jaar wel fijn met jou
 19. Even mijn post: Wie heeft nog tomatenplanten en dan vooral de wat kleine soorten(de tomaten zelf)want bijna helft van zaailingen hier niet opgekomen. En wie heeft nog pompoenplanten teveel idem als boven. En er waren 2 mensen die graag peperplanten van mij hadden kunnen die zich aub even melden ik weet niet meer wie dit was. En uhmm voor het vervoer met wie kan ik meerijden?Margareth/Jos?pm mij aub anders even.
 20. Ik heb ze ook, verplant en uit zaad. Ik heb zelfs sommige stammen die er na de winter nog goed uitzagen 'gesnoeid' en die groeien nu gewoon weer uit. In mijn 'jonge' border zet ik alles wat ik kan vinden maar ik vrees zelfs dat deze jongen in de toekomst overdadig aanwezig gaat zijn Persoonlijk ben ik gek op euphorbia's. Toevallig vind ik dit exemplaar niet zo mooi (behalve de bloeiende delen) maar vrijwel alle andere euphorbia's krijgen een hartelijk welkom in mijn tuin. Gelukkig groeien er hier in de buurt genoeg. Jij komt toch ook naar de moestuindag of niet.Ik heb hier zaad liggen van de euphorbia leuconeura een plant voor binnen.Ik heb toevallig vorige week al mijn kleine plantjes weggegooid.Kvond ze in de weg staan en deed er eig niks mee.
 21. Een braam geeft die goede/smakelijke vruchten in halfschaduw?
 22. Jorieke ergens op dit forum is er een topic over die plant dat die zou helpen tegen woelmuizen.
×
×
 • Create New...