Jump to content

naomi25

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  noord holland zuid
 1. Na het koken smaakte het ook naar broccoli maar dan met een bittere ondertoon en het was wat vlezig. Heb ik nou gewoon de wortel gegeten?
 2. Nou ik heb de knol opengesneden en ruikt toch ook een beetje naar een soort pittige broccoli. Hij ligt nu in de pan tussen de aardappelen om straks een stamppot te worden. Kijk wel of ik het overleef
 3. Ik heb de plant eruit gehaald en dit is het resultaat. De knol ruikt een beetje naar radijs.
 4. Is er ook een gier dat slakken goed afweert? Of kijk ik er gewoon heel erg overheen
 5. Hmm wat is nu wijsheid om te doen? De plant eruit halen? De koolraap schijnt houterig te zijn als je het vroeg kweekt maar Ik kan Het natuurlijk proberen. Zijn de bladeren ook Lekker? Zou ik die bijvoorbeeld kunnen roerbakken?
 6. Leuk de Kailan! Heeft iemand misschien nog zaadjes over om te ruilen of over te nemen?
 7. Dit zijn foto's van de bladeren en de knol. Het zijn wel stugge bladeren, wat niet echt lijkt op de foto.
 8. Hallo! Ik heb dit jaar voor het eerst broccoli gezaaid. Eerst binnen voorgezaaid en toen het weer het toeliet in de plant in de volle grond gegaan. De plant is vanaf toen mooi gegroeid tot een grote broccoli plant maar... nog steeds geen broccoli of ook maar een aanzet tot iets. Wel heeft de plant aan de onderkant een grote paarse knol die een beetje boven de aarde uit kwam piepen. Planten staan in de zon en hebben tussendoor een keer een handje koemestkorrels gehad. Ook de bloemkool, die wel minder goed gegroeid is en aangevreten in door koolwitjes, heeft nog geen bloemkool. Weet iemand hoe dit kan en of er nog wat komt?
 9. Ja ik denk inderdaad niet dat er nog knollen gaan komen. Kan je de dikke stengels ook eten op dezelfde manier als de knollen?
 10. Ik heb vorig jaar een venkel sprietje van mn oma gekregen. Inmiddels is het Uitgegroeid tot een grote plant van ongeveer een meter hoog en stengels van 2 cm dik. Wie heeft leuke recepten om te maken met venkel?
 11. Ik heb nieuwe gekocht en ga deze eruit halen. De stokken zien er echt dood en donkerbruin uit. Heeft het nog zin om ze in een emmer met wat aarde ofzo te bewaren?
 12. Vanaf morgen bij de Aldi zomerfruitplanten voor 2,99! Ik heb braam, framboos, bosbes, aalbes en kiwi gehaald. Planten stonden al volop in blad. (haal ik de die bessenstruiken Kuch*stokken*Kuch van de gamma er toch maar uit.)
 13. Ik heb die van mij bij de gamma gekocht, samen met andere bessenstruikjes. En ik zit inderdaad ook nog steeds tegen een rijtje dooie stokken aan te kijken Had een leuke bessenhaag in gedachten maar vrees dat dat niet gaat lukken..
 14. Wow ze zien er goed uit! Was vandaag bij Het Tuincentrum en zag ook allemaal struikjes mooi uitlopen. Maarja wacht het nog wel even af.. Weet iemand of dat Wit nou goed was of slecht?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...