Jump to content

karins70

Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  noord brabant
 1. Ik heb netten erover en dat werkt prima. Je maakt heel eenvoudig een constructie van eliktriciteitsbuizen en doet de netten daarover. Niet duur ,makkelijk en het werkt. Ik heb ze in felblauw zodat ze opvallen voor de vogels, ik heb er zelden een vogel in. ik zou gek worden van dat geluid.
 2. Ik vind de watermeloen er niet als een watermeloen uitzien, maar ik kan me vergissen.
 3. Ik ben ook voor, lijkt me leuk, maar ja wel een hele toer om zoiets te regelen.
 4. Het bedrijf heet Royal brinkman en de website is www.brinkman.nl en zit in roosendaal.
 5. Volgens mij is foto 1 augurk, foto 2 courgette en foto 3 rucola. Succes.
 6. Ja hoor ik heb de agrarische variant, dezelfde soort die ik al jaren in mijn bakken heb zitten.
 7. Ik heb het gevonden op industrieterrein borchwerf bij roosendaal en nog voor een goede prijs ook, nog geen 20 euro voor een zak van 100 liter.
 8. Nee niets bij mij in de buurt waar de grove soort te koop is. Een adres maar die verkoopt het niet meer. Ik heb het in het verleden ook wel eens bij een bouwgroothandel gehaald maar weet niet meer waar. Vandaar de vraag.
 9. Weet iemand waar ik vermiculiet met een grove korrel kan kopen. Via de site van de makkelijke moestuin vind ik geen adres bij mij in de buurt. Ik woon in noord west brabant en kom ook regelmatig in Rotterdam.
 10. Ik heb last van kleine krekels in de kas die alles wat ik zaai opeten zodra het gekiemd is. Weet iemand raad?
 11. Ik waag het er ook maar op, ben al volop bezig. Ik heb nu tijd en het is lekker zonnig.
 12. Ik heb dezelfde zaden en ga dit weekend toch beginnen met het doosje van de zaden die tegen kou kunnen, misschien dat ik er 's nachts vliesdoek over leg.
 13. Ik heb wel zin om dit weekend te beginnen met rozen en vlinderstruiken snoeien, maar ik twijfel een beetje ivm de nachtvorst. Wat denken jullie?
 14. Heeft er al iemand wat in een koude kas gezaaid? Wil eigenlijk vandaag wat gaan zaaien maar het gaat van de week nog een beetje vriezen. Wat nu?
 15. Sorry hoor, ik heb er gewoon niet aan gecht om te zoeken met zoekfunctie, maar ben er nu uit, is de warmte en droogte. Bedankt voor de reacties.
×
×
 • Create New...