Jump to content

karins70

Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by karins70

 1. Ik heb netten erover en dat werkt prima. Je maakt heel eenvoudig een constructie van eliktriciteitsbuizen en doet de netten daarover. Niet duur ,makkelijk en het werkt. Ik heb ze in felblauw zodat ze opvallen voor de vogels, ik heb er zelden een vogel in. ik zou gek worden van dat geluid.
 2. Ik vind de watermeloen er niet als een watermeloen uitzien, maar ik kan me vergissen.
 3. Ik ben ook voor, lijkt me leuk, maar ja wel een hele toer om zoiets te regelen.
 4. Het bedrijf heet Royal brinkman en de website is www.brinkman.nl en zit in roosendaal.
 5. Volgens mij is foto 1 augurk, foto 2 courgette en foto 3 rucola. Succes.
 6. Ja hoor ik heb de agrarische variant, dezelfde soort die ik al jaren in mijn bakken heb zitten.
 7. Ik heb het gevonden op industrieterrein borchwerf bij roosendaal en nog voor een goede prijs ook, nog geen 20 euro voor een zak van 100 liter.
 8. Nee niets bij mij in de buurt waar de grove soort te koop is. Een adres maar die verkoopt het niet meer. Ik heb het in het verleden ook wel eens bij een bouwgroothandel gehaald maar weet niet meer waar. Vandaar de vraag.
 9. Weet iemand waar ik vermiculiet met een grove korrel kan kopen. Via de site van de makkelijke moestuin vind ik geen adres bij mij in de buurt. Ik woon in noord west brabant en kom ook regelmatig in Rotterdam.
 10. Ik heb last van kleine krekels in de kas die alles wat ik zaai opeten zodra het gekiemd is. Weet iemand raad?
 11. Ik waag het er ook maar op, ben al volop bezig. Ik heb nu tijd en het is lekker zonnig.
 12. Ik heb dezelfde zaden en ga dit weekend toch beginnen met het doosje van de zaden die tegen kou kunnen, misschien dat ik er 's nachts vliesdoek over leg.
 13. Ik heb wel zin om dit weekend te beginnen met rozen en vlinderstruiken snoeien, maar ik twijfel een beetje ivm de nachtvorst. Wat denken jullie?
 14. Heeft er al iemand wat in een koude kas gezaaid? Wil eigenlijk vandaag wat gaan zaaien maar het gaat van de week nog een beetje vriezen. Wat nu?
 15. Sorry hoor, ik heb er gewoon niet aan gecht om te zoeken met zoekfunctie, maar ben er nu uit, is de warmte en droogte. Bedankt voor de reacties.
 16. Mijn frambozenstruiken doen het goed maar mijn frambozen kleuren niet helemaal. als de framboos rijp is blijven een aantal bolletjes wit, die zijn wel zacht en het smaakt ook prima. Wat zou dit kunnen zijn?
 17. Mijn uien zijn bijna allemaal geoogst en ik vraag me af wat zou ik nu het beste op de leeggekomen plekken kunnen zetten?
 18. Ga ik eens proberen met zalm, ik stoof ze nu in port, maar vind ze wat bitter van smaak.
 19. Ik heb mooie meiknolletjes/meirapen staan, iemand een leuk receptidee?
 20. Ik lees hier over roest bestrijden op knoflookblad, wat gebeurd er met mijn knoflook als ik dat niet doe, want op zich staan ze er mooi en stevig bij alleen wat vlekken op het blad?
 21. Was wel een gezellige dag helaas koud en winderig en niet zoveel bezoekers als vorige keer helaas.
 22. Ik heb deze planten op de azoren gezien en zaad meegenomen en nu komt het zaad op , maar hoe heet deze plant? Iemand enig idee.
 23. Op Zaterdag 9 Mei houd ik van 11:00 tot 17:00 hr plantenverkoop aan huis. Ik kweek als hobby planten maar heb er veel te veel om zelf te houden. Nu houd ik verkoop voor leuke kleine prijsjes. ik heb vnl vaste planten maar ook wat groente en fruitplanten. Iedereen is welkom ook om een kijkje in de tuin/moestuin te nemen. de koffi en thee staan klaar. Het adres is Tonsedijk 28,4791 SG in Klundert.
 24. Ik gebruik het opnieuw, heb ook wel eens gehoord van iemand die er kokend water over gooit om het te ontsmetten en het dan opnieuw gebruikt. Ik heb er nooit problemen mee, alles komt gewoon weer op.
 25. Ik heb envelop C ontvangen en wil hem na het weekend naar Balto versturen, zal en pb sturen.
×
×
 • Create New...