Jump to content

Fatima

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Twente
 1. IK dacht eerst dat je prei had gezaaid. mijne waren alwel dikker bij die lengte.
 2. Grillen en inmaken met olie & kruiden zoals tijm &rozemarijn. koken in dikke plakken en vervolgens warm door een kruidige marinade/dressing doen. Ik vind ze best wel smakeloos maar ze nemen wel veel smaken op.
 3. platte is zo veel lekkerder! Op de markt of bij de turk kun je altijd hele bossen kopen. Anders zelf zaaien?
 4. Als ze volgroeid zijn, kun je ze eerst stomen en vervolgens opbakken met kruiden. Mijn moeder en tantes kunnen nooit wachten totdat de raapstelen dus groter zijn geworden. Ik zelf vind ze dan erg bitter smaken, maar zij vinden het heerlijk.
 5. 6 plantjes (ostara) gehaald bij de intratuin van 4 de bloemen weg gehaald en nu hopen dat dit ook een goed idee was en het dus positief uitwerkt.
 6. Had ik ook. Ik stond op de wachtlijst en heb pas sinds een week 100m2. VOL GRAS & ONKRUID. Gelukkig was het vakantie en heb ik 4mannen in huis. We hebben bijna elke dag, vooral in het weekend zitten spitten & onkruid verwijderen. Misschien kan je bij de supermarkt of via via enkele (werkloze) personen/studenten/scholieren vinden die graag iets bij willen verdienen? Wellicht goedkoper dan jouw opties.
×
×
 • Create New...