Jump to content

Borsalino

Members
 • Content Count

  2,783
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Senne, oppassen met te zeggen bloemtrossen verwijderen, zet je best bij dat het om doordragers gaat. Zie al ene zijn bloemtrossen van 1maaldragers verwijderen..............................................
 2. Nog steeds te koop, effe omhoog schoppen, recht in het mandje zou Boskamp zeggen......................................
 3. 1 onverwarmde 59X39X24 CM = 10€ 1 verwarmde zonder dimmer of thermostaat 59X39X24 CM = 30€ Alles in 1 koop = 35€ Af te halen te Deurne België, Kan ook met Kiala verstuurd worden, 4.50€ in België en naar Nederland 7.50€.
 4. Dat is overbemesting, teveel bemesting gegeven enkele dagen voor het verschijnsel zich voordeed!? Ziet er terminaal uit, overvloedig uitspoelen, indien met vaste meststof gewerkt deze proberen weg te nemen. Indien er al vruchtjes zijn controleren of deze nog hard aanvoelen, zijn deze echter sponsachtig dan einde verhaal, komt dan voor de vrucht niet meer goed. Bij eerste mestgift na 5 weken beter kristalon halve dosis geven, aardbeiplanten zijn zoooooooooooo gevoelig aan teveel meststoffen. Doet me trouwens herinneren aan mijn buurman op de ex-tuinen, die leerde het nooit en gooit elke jaar opnieuw aftreksel van koeiemest recht op de plant. Kan je vergelijken of je zou een emmer zoutzuur over je eigen kop kieperen!
 5. Broeiveur maken,klestnat gieten, gronddoek erover met gaten in voor de planten. Plantjes erin als ze iets van 15cm groot zijn. Bogen erover en gaatjesplastiek erover spannen, succes verzekerd. Vanaf het te warm wordt overdag en s'nachts het boven de 15° blijft de gaatjesplastiek weglaten. Indien al bloemen bij koude als de gaatjesplastiek er nog over staat, overdag openleggen om de bijen en hommels toe te laten. Had vorig jaar veel watermeloenen en suppergrote, moest er echt mee gaan leuren en je zag de mensen denken, daar edde diene zot weer met zijn watermeloenen.
 6. Ik breek die er altijd af, er zijn slapende ogen die nog gaan uitlopen.
 7. Genoteerd Willy...........................
 8. Te Koop preiplanter voor 20 eurokes. Enkel af te halen Deurne, België.
 9. Te Koop 2 propagator's, 1 met verwarming en elektronische digitale thermostaat. De andere zonder verwarming. http://www.vlaamszaadhuis.com/winkel/details/verwarmde-propagator-elektronische-digitale-thermostaat/tuinartikelen/propagators/ http://www.vlaamszaadhuis.com/winkel/details/propagator-niet-verwarmd-60/tuinartikelen/propagators/ Het duo samen voor 100 Eurokes. Enkel af te halen te Deurne, België.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...