Jump to content

Dahlia

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Regio Rotterdam
 1. Rucolapesto van onze eigen rucola! In plaats van pijnboompitten heb ik geroosterde hazelnoten gebruikt die we geraapt hadden een tijdje geleden. Wat is dat lekker zeg, die hazelnoten.. volgend jaar gaan we er meer rapen De rucola hadden we dit jaar voor het eerst en is ook zeker voor herhaling vatbaar. Volgens mij gezaaid van zaadjes die we op de Moestuinforumdag kregen, dus iemand: bedankt!
 2. Dahlia

  Bon Ton

  Wow, dat ziet er netjes en mooi en verzorgd uit!
 3. Ik heb ook knoflook geplant! De soort 'Messidrome', gekocht bij Vreeken's Zaden in Dordt. In onze square foot garden waar, in tegenstelling tot de rest van de tuin, de grond niet te nat is. 9 tenen maar, de bak is niet zo groot en er staat nog veel rucola en salie in Als het goed is kunnen we ze in juni oogsten, ik ben heel benieuwd!
 4. Het was erg gezellig, zelfs voor nieuwkomers Allemaal hartelijk bedankt voor de gezelligheid en vrijgevigheid! Gelukkig waren de weergoden ons ook goedgezind, daar zag het er eerder deze week nog niet naar uit. We gaan weer smullen van het varkentje hopelijk en we gaan proberen om mooie paddenstoelen te kweken. Dat moet haast wel lukken, na zo'n workshop!
 5. Ik kom gewoon eerst naar de Moestuinforumdag en besluit daarna pas lid te worden Ik ben Tineke, de vrouw van forummer Zoop. We hebben een rijtjeshuis met een rijtjesachtertuin, maar op dat kleine stukje grond kunnen we toch leuk wat groentes en kruiden verbouwen. Dit jaar hadden we bijvoorbeeld bijzonder lekkere spekbonen, sla, radijs, tijm, krulpeterselie en héél véél salie in de vierkantemeterbak. Ook hadden we een stuk of zes potten met tomatenplanten, waar we toch wel wat kilo's lekkere kleine tomaatjes van afgehaald hebben. We wonen hier samen met poes Dumpie. Zij interesseert zich niet zo voor groenten verbouwen en houdt er vooral van om het siergras uit de tuin op te eten. We zijn pas twee jaar bezig met proberen wat groenten te verbouwen, maar tot nu toe is het enorm leuk. Dat je tijdens het eten koken nog snel de achtertuin in holt om verse kruiden te plukken enzo Behalve bezig zijn in de tuin vind ik het ook leuk om te koken, te gamen, te dansen en te lezen. Van de moestuinforumdag hebben we wat zaadjes meegekregen, dus dat belooft wat voor volgend jaar. Bedankt allemaal! Tot forums! Onze eerste broccoli! Dumpie's favoriete plekje deze zomer: tussen de lavendel en de rozemarijn
×
×
 • Create New...