Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Gezellig!


jootje

Recommended Posts

Wat was het weer gezellig vandaag. Weer veel lieve, leuke mensen ontmoet, en veel nieuwe mensen gezien. Leuke zaden en stekjes geruild, en gewoon gekregen! Wat lagen er veeeeel zaden op de zadentafel! Heb me netjes ingehouden, want had zelf niks bijgedragen, maar zal dat zeker een volgende keer doen!

Mooie paddestoelen gezien, sommige voor mij -ik eet alleen champignons uit zo'n blauw bakkie van de super - onbekend. Van twee soorten paddestoelen pluggen gekregen! Nu nog een boom vellen! En even de handleiding en tips van Stan uitprinten en me er eens in verdiepen. Want nu ik het heb, wil ik ook wel dat het slaagt! Bedankt Stan, ook voor dat mooie mesje!

Iedereen bedankt voor de stekjes, zaadjes, gezellige kletspraatjes, het lekkere eten, enz.

Jorieke en Joep, bedankt weer he? Hoop dat de perzikboom goed aanslaat!

Tot de volgende keer!

PS: ik miste eigenlijk Antoine??? Waar was je? Nu is het op zaterdag, kon hij komen en was er niet?

Link to comment
Share on other sites

Mooi dat het geslaagd was. Jullie allemaal enorm bedankt. Ik heb al aangegeven bij mijn baas dat ik volgend jaar ECHT ga.

 

De kippetjes zitten lekker op stok. Kijken of ze goed vriendjes worden met die andere (Jorieke: de kids zijn super blij ermee, Janey heeft er heel de dag naar uitgekeken hoorde ik. Ze zijn prachtig)

 

Ik had alleen nog een vraag er zat een stekje van iets in, in een stuk krant. Nu weet ik alleen niet wat het is. Kan iemand mijn het antwoord geven. Het staat al netjes in een potje. Te wachten om richting tuin te gaan.

 

Super bedankt jullie!!

 

Debje, jij bedankt voor het meenemen.

Link to comment
Share on other sites

Hier nét binnen ( ik heb nog even wat weggebracht naar NynkeF ) en inderdaad Jarno : Heel anders dan verwacht. Leuk, een aantal helemaal nieuwe mensen. Stan zijn workshop ( Top ! Top verzorgd !! ( je moet het onderwijs in gaan trouwens )) en de lieve mensen van ook de vorige keer. Li : heel erg bedankt dat je Jet wilde rijden en brengen. Piroska: met zoveel moeite er heen. Sommigen kwamen van écht ver !! ( Weknow en Jorg ook trouwens ) Leuk leuk

Heerlijk weer ( dat helpt giga ) : Ja was écht erg leuk.

 

Thnx gastvrouwe !!

 

ow, ja Jootje : héérlijke bonbons !!!!!! ( ik zit ze nu te eten )

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Leuke dag. Ik heb enkel het gevoel dat ik enkele mensen nu geen pluggen heb gegeven .(erg weinig tijd om een lijstje bij te houden)Dus laat even weten als je wel zou krijgen maar, nu niet hebt.

Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl

Link to comment
Share on other sites

Zo wij zijn ook weer thuis....meteen de PC aan en forummen....t lijkt wel liefde!!

Eigenlijk ben ik vandaag ook wel n beetje verliefd geworden op deze geweldige vent:

 

PICT6487a56991379790078.jpg

 

Jorieke en Joep dank jullie wel!! Het was een zeer geslaagde dag en erg leuk jullie allemaal (weer) gezien te hebben/ te leren kennen. Leuk geruild en heel veel over paddenstoelen en enten/occuleren geleerd. Stan bedankt

Het leverde ook een práchtig stilleven op:

 

PICT6521a72771379789976.jpg

 

 

Trouwens: de boompjes die over waren Stan, hebben we in t water gezet en dat zijn over een jaar of 5...6...de bomen die gerooid worden om de kachel bij Jorieke en Joep te laten branden en soep op te warmen .

 

 

 

Wanneer is de volgende MTFD ??

Link to comment
Share on other sites

Owww Geedee, wat ziet dat er mooi uit...

 

Trouwens nog een vraagje. Bij mijn spulletjes zat ook een zakje met knoflook e.d. weet iemand toevallig wat dat was en of ik deze morgen in de grond kan poten?

 

Er zaten grote teentjes bij en kleintjes. Kleine soort parelmoer achtig lijkt het wel en een soort paarsachtig (als ik het goed zie in dit licht) in een soort ster vorm.

Link to comment
Share on other sites

Ik had alleen nog een vraag er zat een stekje van iets in, in een stuk krant.:

 

Zitten er worteltjes aan?dan is het je eeuwig moes stekje...die zou je wel moeten hebben..dat andere is inderdaad het witte parelmoerachtige is de Oerprei, en de andere de Egyptische ui...deze kan je loshalen om de planten. De oerprei moet dieper, maar je moet even lezen er zijn hier over beide eigen topics...

 

Jongens het was weer top!

En lekker gegeten( alleen de bonbons gemist?Bit?) en gekwekt ik ben goed schor nu. Leuk oude vrienden weer live te zien en nieuwe te maken..ik mis in Frankrijk wel eens moestuinvrienden met wie ik gewoon Ndlnds kan kletsen..(ik hoorde dat een zeer gewaardeerd forumlid ook een huis bij ons in de buurt wil...gezellig )

En ik kwam thuis met een berg zpullen zeg lading zaden, planten, aardappels genoeg voor mijn tuin vol buddleia`s voor de buren, paddestoelkweek om op te zetten zodat ik de buren een kan pesten met mijn geheime paddestoelenplekje,geweldig les gehad daarin ( daarna zat mijn hoofd vol....jammer voor de wijnmeterintroductie en) genoeg plastic zakjes om een eigen zadenwinkel op te zetten..en eierdozen om te vullen en nog veel meer moois dat me nu even ontschiet...

Edited by Guest

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link to comment
Share on other sites

Het was erg gezellig, zelfs voor nieuwkomers Allemaal hartelijk bedankt voor de gezelligheid en vrijgevigheid! Gelukkig waren de weergoden ons ook goedgezind, daar zag het er eerder deze week nog niet naar uit.

 

We gaan weer smullen van het varkentje hopelijk en we gaan proberen om mooie paddenstoelen te kweken. Dat moet haast wel lukken, na zo'n workshop!

Link to comment
Share on other sites

Nu even kort: Prima dag! Iedereen had het naar het zin. Ik in ieder geval wel.

Het geedee-idee voor een zadentafel was al goed. Bleek in de praktijk nog een stuk beter uit te pakken.

Heel veel beter weer dan in het vroege voorjaar (toch had dat als pinguïns samenscholen/samenschuilen tegen de kou ook wel wat).

Dank aan Jorieke en Joep, en zeker ook aan Ria en Harry!

1120183653         2023_teeltlijst (.xlsx)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hehe, ik heb ook even tijd om bij te praten (vandaag druk geweest op de tuin, een combinatie van mooi weer en aarbeienplanten die uit hun bed klappen )

Ik vond het ook erg leuk. Iedereen in het algemeen bedankt voor de gezelligheid, en Jorieke en Joep in het bijzonder voor hun gastvrijheid, en ook Stan voor zijn workshops.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...