Jump to content

tib888

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  rumst
 1. Kan je van dezelfde plant de jonge blaadjes oogsten én de biet zelf? dien je altijd een paar blaadjes te laten staan of groeien de blaadjes steeds terug? Advies graag.
 2. Blijkbaar met de nok op de zuid-noord as en de deur in de zuid gevel. en aan welke kant plaats je dan het dakvenster? Oost of west?
 3. neen, zijn gezaaid met originele zaden uit hetzelfde pakje als vorig jaar.
 4. Mijn gele courgettes zijn dit jaar allemaal rond Vorig jaar waren ze echt toch de gewone vorm en zo staan ze ook op het pakje afgebeeld. Iemand een idee hoe dit kan? Smaak is trouwens ook identiek ... PS heb er geen zaadjes meer van trouwens, sorry
 5. Idd, in de achtertuin staan enkele courgetteplanten voor consumptie en die in de voortuin zijn voor decoratie en doen dienst als bodembedekker.
 6. Ik heb 2 courgettes die ik zo groot mogelijk wil laten worden. Wanneer weet je of de maximale grootte is bereikt? Kan je dit zien aan het steeltje?
 7. Om te vergelijken wat nu de beste manier is om aardappelen te telen - in volle grond - in pot (met aanaarden) - in pot (zonder aanaarden) - in verhoogde bak (zonder aanaarden) - in verhoogde bak (met aanaarden) - in plastiek zak In verhoogde bak zonder aanaarden was duidelijk de winnaar met een opbrengst van 663 g per gepote aardappel. https://www.dropbox.com/sc/e00uymvmkiesx4l/AACe22Y6UMKO48F1L7-nY3XYa
 8. Weet er iemand hoe groot de wortelen Nandor F1 worden? Kan je aan de lengte van het loof inschatten of het tijd is om te oogsten? Ik heb er gisteren al 1 uitgehaald: loof: 35 cm wortel: 7-8cm
 9. Wanneer kan je halflate aardappelen (zoals Eden) oogsten? Moet je wachten tot de bloemen zijn uitgebloeid? Of reken je een bepaald aantal dagen?
 10. tib888

  Soort sla?

  en hoe oogst je deze best? per blad of de hele krop?
 11. tib888

  Soort sla?

  Kan er iemand zeggen wat voor sla dit is? Het zijn de sla plantjes die je enkele weken gelden gratis kreeg bij Hubo.
 12. Ja, een deur tegen de katten lijkt mij nutteloos met zo'n "klimwanden"
 13. heb er ondertussen 1 aangeschaft en het betreft een doorschijnende folie, met een groen raster. de folie is dus hoofdzakelijk doorschijnend.
×
×
 • Create New...