Jump to content

FatihaMoestuin

Members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Weer een hele fijne update!
 2. Ahh dat had ik er overheen gelezen haha! Ik kweek zelf ook meerdere micro-groentes, maar heb dit nog nooit geprobeerd met erwten. Wellicht een keer uitproberen. Op ons volkstuincomplex hebben wij ook hele erge last van vogelvraat, dus moet ook even gaan kijken hoe ik dat wil doen. Ben zelf ook namelijk geen voorstander van netten.
 3. Welkom en wat een mooi beroep heb je! Verder ook lekker veel ruimte zeg!
 4. Welkom en ziet er heel keurig uit! Veel moestuinplezier.
 5. Spannend! Ik zit ook te oriënteren welke soort ik wil hebben.
 6. Ik ga dit jaar mezelf wagen aan 4 soorten. 1. San Marzano (wil voor het eerst zelf pastasaus maken) 2. Yellow Pear (uitproberen en vind ze er schattig uitzien) 3. Moneymaker (van iemand gekregen) 4. Cherrytomaten (kweek die al jaren en ben daar tevreden mee) Eigenlijk wilde ik meer soorten uitproberen, maar wil toch eerst gaan testen hoe ze het gaan doen op mijn nieuwe stukje moestuingrond.
 7. Welkom en wat leuk dat je een stuk gras hebt omgetoverd naar een moestuin. Heb je zoveel meer plezier van!
 8. Gefeliciteerd en wat leuk dat jij je eigen plekje hebt toegewezen gekregen! Ik zou eerst beginnen met woekerende onkruid te verwijderen en alvast paden aanleggen en vakken creëren voor het volgend seizoen. Startklaar maken dus en een moestuinplan maken? Wat wil je gaan zaaien? Hoeveel meter stel je beschikbaar? Rekening houden met wisselteelt/combinatieteelt. Ik wens je heel veel succes!
 9. Heel veel geluk op jouw nieuw complex! Hoeveel m3 ga jij krijgen? Ben benieuwd wat je ermee zult gaan doen 🥰
 10. Enkele bloembollen in de grond gestopt en wat worteldoek weggehaald voor een grote vak. Zojuist ook nog wat extra krokusbollen en speciale tulpenbollen gescoord 🥰
 11. Gisteren eindelijk mijn compostvat kunnen plaatsen in mijn tuin en enkele anjers een nieuwe plekje gegeven. Vandaag ga ik verder met bloembollen planten en nog wat houtsnippers halen om aan te vullen voor de paden.
 12. Nieuwe labels gemaakt voor volgend jaar en alle zaden doorgenomen. Wat kan weg (oud/slechte kwaliteit) en wat ga ik planten. Verder ook een moestuinplanner gehaald en ga er dit weekend ervoor zitten en een moestuinplan maken voor volgend jaar. Straks weer naar de moestuin om de laatste struiken van de vorige eigenaar eruit te halen en om beetje op te ruimen.
 13. Welkom en wat leuk! Ik heb ook een afgelopen augustus een volkstuin toegewezen gekregen en kan ook niet wachten om met mijn twee meiden aan de slag te gaan. Geniet van je volkstuin!
 14. Ja we boffen echt dit jaar met de lange warme seizoen. Wat een grote pompoenen heb je al zeg, wauwie!
 15. Wat een bijzondere pepertjes heb je! 🤩
×
×
 • Create New...