Jump to content

Aluapje

Members
 • Posts

  247
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Beek Lb.
 1. Mijn bolletjes knoflook lopen uit en daardoor niet meer zo geschikt om te eten. Heeft het zin ze in de grond te stoppen? Ik weet dat dat eigenlijk in het najaar moet maar zo heb ik er toch niks aan.
 2. En dan kun je ze altijd nog laten drogen!
 3. Ja, dat kan heel goed. Het is zaad van een mooie gave tomaat van vorig jaar en ik had daar vleestomaten in de buurt staan. Als dat de oorzaak is, dan volgend jaar maar weer zaad kopen. Dank je wel!!
 4. Nee, toch niet. Ze staan ca. 1 meter uit elkaar en beide krijgen water als het regent en bij droogte uit de regrnton.
 5. De tomaten van één van mijn Coeur de Boeuff planten zijn allemaal beschadigd/misvormd. Ze scheuren, in de van nature aanwezige, plooien. De andere planten hebben dit niet. Ze staan buiten. De omstandigheden zijn hetzelfde. Iemand een idee hoe dat kan?
 6. Spannend dus. Veel plezier dan!
 7. Als je ze maar kort bewaart (1 maand b.v.) is dat geen enkel probleem. Als je ze langer bewaart gaat de kwaliteit achteruit maar dan kun je ze nog best eten.
 8. Hoe weet je nou of je raszuiver zaad oogst? Als ik lees hoeveel soorten er geoogst zijn, kan ik me niet voorstellen dat die allemaal raszuiver zijn.
 9. Dat zou ik zeker doen, ja. Planten in pot hebben toch meer mest nodig dan die in de volle grond staan!!
 10. Kijk!!! Dat is goed nieuws! Super.
 11. Volgend jaar misschien overstappen op een F1 hybride? Na een wat trage start produceert mijn Akito nu bijna elke dag een mooie komkommer. Niet zo lang als die uit de winkel maar groot genoeg voor mij. Dat is een vollegrond-komkommer die het supergoed doet en alleen vrouwelijke bloemen krijgt.
 12. Dat doen ze vanzelf. Zodra de bloei begint.
 13. En ja hoor, de eerste komkommertjes komen eraan!! Superleuk! Iedereen bedankt voor het meedenken.
 14. Sorry voor de late reactie. Dank jullie wel voor de info. Dan ben ik benieuwd. Tot nu groeit er nog geen enkele komkommer uit de bloempjes, ze verdrogen maar niet door gebrek aan water.
×
×
 • Create New...