Jump to content

Haidabeach

Members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Haidabeach

 1. Klinkt goed pompoen gaat als slokkop veel van de bodem eisen, de klaver die je nadien inwerkt gaat de bodem weer klaarzetten voor het jaar erop. Die witte en die Inca maïs zien er trouwens super uit!
 2. ooooh ik dacht dat zulke dingen hier erg slecht groeiden, volgend jaar ook is een snack komkommer kopen dan
 3. Hier knakken hele stengels, had slecht gedieft en die vallen nu plots om. De trossen zelf zijn wel nog stevig dus heb ze nu met draad weer aan het plafond gebonden.
 4. Hier groeien ze wel hard maar ik zie geen enkele cactus erin komen
 5. Ik zag in het 'Mijn Tuin' programma op Dobbit ook Bart en Bart en Jerome aan bod komen. Komen er daar ook stukken van jou in voor?
 6. Hier ook nog een laatste deel kapucijners gegeten maar dan wel gewoon gestoomt.
 7. Kan je zo'n doek ook over een tunnelkas (plastic dus) plaatsen?
 8. Een fruitboom Lijkt ook mij een pruim te zijn maar welke? Ken er geen met dergelijk kleine vruchten.
 9. Uitwerpselen doen me vermoeden dat het om een rups gaat, bij het linkse blad is er ook een gat in het midden, begint een slak niet steeds aan een zijkant? Gewoon de andere zelf plukken en 's avonds wat slakken zoeken of overdag wat rupsen en ze weggooien.
 10. Die raadgever zegt dat je best gewoon de hoeveelheid maakt die je nodig hebt... en dan is er een halve spuitbus over zijn misschien niet overal op gaan spuiten dan? Maar euh ik heb er hier 1 zakje in gedaan op 10 liter dacht dat ook zo op die doos stond (heb dezelfde) daar gingen er 4 in Dan toch liever uw trucje hoor.
 11. Laatste (denk toch dat het de laatste gaan zijn) aardbeien geoogst. Smaakten anders dan anders, de gewone hadden wat de smaak van de bosaardbeien kan dat door kruisbestuiving?
 12. Zijn dat dan zaden geweest van eigen teelt van vorig jaar? Dan lijkt het mij dat uw gele gekruist zijn en je een leuke nieuwigheid hebt ontwikkelt
 13. Met appel en kers lukte dat toch, hoop dus ook met perziken gewoon de natuur wat nadoen zonder al te veel poespas
 14. Shiso (Japanse peterselie) heb ik hier nog wel liggen voor je, ik breng het wel gewoon even langs.
 15. moestuin-masters-dobbit-tv-t16818.html Daarin vindt je een hoop links naar tv uitzendingen waarin je van letterlijk 0 tot 100% gaat (stap voor stap hé). Mogelijk heb je daar wat aan, anders wordt het veel lezen en de zoekfunctie van het forum gebruiken.
 16. Hier vandaag 2 bakjes gekocht bij de lokale Aldi met daarin wilde platte perziken. Ga er vandaag al wat opeten, de pitten kapot hameren en dan de binnenste pit even de koelkast in om dan eind deze week uit te zaaien in bloempotjes. Kijk al uit naar de boompjes in wording
 17. Aziatische groenten? Bij de afhaal chinees krijg ik er nooit groenten bij Leuk thema, en volgens mij zijn de concullega's daar nog niet mee bezig geweest
 18. Hoe zijn de reacties Dennis?
 19. Een effect wat ongeveer het midden zal houden tussen dat van RobO en een airco Water en ijs moeten idd in de bak en de pijp kan je richten op het middenpad tussen 2 rijen tomaten bijvoorbeeld. Uiteraard moet je in het deksel 2 keer een gat maken. 1 waar de buis in past en een gat waar de lucht door kan maar de ventilator niet door kan vallen.
 20. Action bak, goedkoop hema ventilatortje, krom stuk regenbuirregenbuis en stukje schilderstape van de gamma, wat water en ijsklontjes en je bent vertrokken. Nu nog zonne energie erop aansluiten zoals ergens aangegeven stond met een gsm cellen lader (en als ook dat nog gaat is ie klaar)
 21. Musa bajoo of iets wat er op lijkt is een vezelbanaan, eetbaar maar niet lekker. Je hebt verschillende soorten bananen, degene die ze hier verkopen zijn geen tropische (dat zijn wel die lekkere uit de winkel) omdat ze hier niet groeien.
 22. De witte aardbeien die ik van je kocht op de braderie waren absoluut niet zuur Geert, had ie stiekem een witte (onrijpe rode) in zijn mond zitten ofzo? vond het wel hilarisch, lag haast dubbel toe en naast de zetel.
×
×
 • Create New...