Jump to content

natvantos

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  sint-truiden (belgie)
 1. Heb nog paprika apple bell aubergine casper komkommer white wonder chinese komkommer maar weet er de naam niet van en nog wat tomaten soorten. ben ook nog op zoek naar een lekkere pompoen soort voor soep te maken.
 2. Naam: White Chilli Begint: cremegeel Rijpt af: helderrood Vorm: langwerpig, iets gepunt Grootte: 6 x 10 centimeter Teeltduur: 90 - 100 dagen Opbrengst: prima Paprika's zijn onrijp ook lekker; knapperig en mild van smaak, weinig of niet bitter. Rijp zijn de paprika lekker zoet, iets kruidig, redelijk dikwandig. staat op diana's moestuin. Ik zelf ben op zoek naar tomaten en andere paprika soorten.
 3. oke heb nog paprika apple bell en white chilli misschien ben je daar iets mee.
 4. het was met alle 4 de potten. heb ze erna op zijn kop gezet en 2 ervan zijn dan toch nog vacuum getrokken. die 2 andere heb ik terug opgekookt en opnieuw in pot gedaan weet niet of ze nog goed gaan zijn! Hoelang moet je ze eigenlijk in de oven zetten en op hoeveel graden?
 5. hé appelvrouw ik heb paprika chocospitz moet er wel nog zaadjes van oogsten.
 6. Hé weet iemand de oorzaak van mijn probleem? Heb voor het eerst zelf proberen tomatensaus in te maken in bokaal. Heb bokalen gebruik van groenten met schroefdeksel. Heb mijn saus gemaakt en ongeveer 30min laten koken dan gemixt en daarna terug even laten opkoken. daarna bokalen gevuld met saus schroefdeksel opgedraaid en vervolgens in de oven gezet op 150 graden gedurende 60 min ongeveer. Maar mijne schroefdeksel gaat nog open. wat kan hier de oorzaak van zijn? kan ik nog iets ondernemen met de saus ?
 7. Ik heb er ook zo één heb mijn gehaald in de gamma rond juni vorig jaar. Had maar een probleem zaadjes kwamen niet uit op een paar zaadjes na!!
 8. inderdaad dat is niet in de buurt 1u20 rijden!!
 9. Waar heb je het gehaald? zou ook een stuk willen voor de vroege aardappels.
 10. ja het groen is aan het verdwijnen van de witloof. Had hem thans direct nadat hem afgesneden heb in emmer gezet en daarna in de kelder.
 11. hé gemma als je nog wat zaadjes over hebt zou ik er ook nog wel wat willen ? Mvg natvantos
 12. ik snap het ook nie goed waar moet je het antwoord van de foto naar toe sturen om de volgende vraag te krijgen ?
 13. Heb de wortels met het loof een paar dagen laten rusten en dan pas in emmer gezet . Kan het te maken hebben met het loof dat te lang is ?
×
×
 • Create New...