Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Prijsvraag: Win een cadeaubon van BetereTuin.nl


LucV

Recommended Posts

Het najaar is altijd een mooie gelegenheid om weer eens een prijsvraag te organiseren: de meeste werkzaamheden in de moestuin zijn achter de rug en wat rest is het plannen en voorbereiden (van de grond) voor volgend jaar. Deze keer hebben we een ‘speurtocht’ bedacht in samenwerking met betere tuin.nl

 

Maak kennis met beteretuin.nl

[links]resized_2_39c0b36f38aed3bd87307bb554c74d74.png[/links]Betere tuin is een online winkel voor al uw tuinproducten. Mogen wij ons even aan u voorstellen? Betere tuin, reeds jaren actief op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen. Sinds kort hebben wij ook een online winkel voor al uw tuinproducten: zaden, tuingereedschap, vijverproducten en meer. Wij blijven steeds bezig om ons aanbod tuinproducten uit te breiden. Betere tuin zal hierin blijven kiezen voor kwaliteit. Kwaliteit in product en kwaliteit in service en daarbij zullen wij de juiste prijs niet uit het oog verliezen. De naam “Betere tuin” is daarom niet per ongeluk maar zeer bewust gekozen. De Betere tuinproducten worden met aandacht voor deze kwaliteit gekozen, verpakt en verzonden. Namens Betere Tuin, Peter Gelens

 

Moestuinforum.nl mag 2 cadeaubonnen twv 25 euro verloten, vrij te besteden bij http://www.beteretuin.nl

 

De prijsvraag

Deze keer hebben we een speur / puzzeltocht gemaakt. Volg telkens de aanwijzingen op om zo de volgende aanwijzing te vinden. Bij elke aanwijzing / vraag zijn, of in het berichten waar het antwoord te vinden is, of in een (fictieve)profielen, letters verstopt. Aan de hand van aanwijzingen / vragen kom je steeds een stapje verder in het vinden van de benodigde letters. De oplossing van de puzzel vindt men door de letters te combineren tot een woord. De startvraag is als volgt:

 

Welke groente is afgebeeld op deze foto en is tevens geregistreerd op het forum?

Succes met het vinden van de eerste letter en de daarbij behorende volgende vraag!

2_df591434cd3edabbcf3b42c968c064fa.jpg

Met dank aan veuvecouderc

 

Stuur de oplossing naar [email protected] Vergeet niet uw gebruikersnaam te vermelden!

Let op: deelname is alleen mogelijk voor actieve leden, dat houdt in dat u geregistreerd bent op moestuinforum.nl en minimaal 1 bericht op het forum geplaatst hebt.

 

Veel succes

Wij verloten onder de juiste inzendingen twee cadeaubonnen twv 25,- euro van beteretuin.nl .

Van alle goede inzendingen worden op 7 december 2 winnaars uitgeloot.

Voor meer informatie over de producten van betere tuin verwijzen we u naar: http://www.beteretuin.nl

 

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De antwoorden en vragen staan hier: https://www.moestuinforum.nl/prijswinnaars-cadeaubon-beteretuin-nl-t3476.html#p59463

Link to comment
Share on other sites

Met de zoekfunctie kom je een eind . Overigens vind je in dit topic nog geen letter (nodig om tot de oplossing te komen). De eerste letter vind je nadat de eerste vraag beantwoord is en de daarbij bijbehorende ... hebt gevonden.

 

De oplossing is dus niet het antwoord op de eerste vraag maar een combinatie van de gevonden letters. Die letters worden bij elke aanwijzing duidelijk vermeld.

Link to comment
Share on other sites

kan ik me goed voorstellen dat je het niet gelooft, maar tis echt zo peuleschilletje binnen 5 minuten was die af, zou 'm ff doormailen nu heb je later het bewijs!

Even a broken clock is right twice a day

Link to comment
Share on other sites

Ik zou Koert niet wezen als ik het antwoord niet ergens tussen neus en lippen door geef Maar peuleschilletje is het niet, je bent wel heel warm!

Even a broken clock is right twice a day

Link to comment
Share on other sites

Hij is zeker leuk Jorieke en een stuk beter dan die opzoeker inderdaad, de puzzel vond ik ook erg leuk trouwens! Had jij er ook aan meegeholpen?

@ die verrekte sugarsnap: 1 antwoord natuurlijk!

Even a broken clock is right twice a day

Link to comment
Share on other sites

Heh heh, ik heb 'm hoor. En wat nou het stomme is, bij de eerste poging heb ik helemaal over het desbetreffende forumlid heen gekeken. Dus heb ik toen ontelbare berichten door gespit in de hoop zo het antwoord te vinden, en daarna toch maar weer optie 1 geprobeerd en dat ging toen wel goed.

 

P.S. ik mis nu eigenlijk een smiley die met een hamer/hand tegen z'n kop aanslaat. Of eentje die met z'n hoofd tegen de muur bonkt. Zo voelde ik me een beetje namelijk.

http://www.hobbyzaden.nl

Zaden te koop al vanaf 0,25 €.

Link to comment
Share on other sites

  • Jorg unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...