Jump to content

Tutti-frutti

Members
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Haaksbergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Slakken zoek des nachts beschutting, maar al te vaak willen slakken in plantpotten kruipen, stapel er een aantal op elkaar zodat slakken erin kunnen kruipen, na een aantal dagen kijk je overdag en kan je de slakken pakken. Ook een stuk folie van potgrondzak of iets dergelijks leg je ergens op de grond in de schaduw, je kan dan regelmatig eronder kijken hoeveel je er hebt gevangen.
 2. Komend najaar zou wel eens een mooie volle oogst vijgen kunnen geven, het weer is meer dan prima voor de Turkey vijg momenteel.
 3. Vandaag 08 - 07 - 2018 rond 13.20 uur waarneming Suzuki Eerste fruitvliegje Suzuki waargenomen en gelijk kunnen doden, ( zat op een blad en ik klapte het blad dicht, dood vliegje), ik heb daarop vrijwel alle andere fruit struiken en bomen na gekeken en tot op heden nog geen tweede exemplaar kunnen waarnemen. Met de oostenwind zal vermoedelijk dit nare vliegje naar Nederland gekomen zijn. Dus mensen, wees gewaarschuwd en kijk goed of je het beestje ziet.
 4. Helaas is deze plant dood gegaan, was inmiddels al 5 jaar en voldeed meer dan prima. Er zijn veel, heel bes achtige struiken dood gegaan afgelopen voorjaar
 5. De struik heeft de winter niet overleefd helaas. Dood.
 6. Het ras Ecolette is echt een aanrader. De kleur appel lijken net de adam en eva appel op foto. Verder is de appel sappig en smaakt de appel erg lekker.
 7. Ik heb ook een bananen plant gekocht bij meets nature. Ben benieuwd hoe dat gaat groeien de komende jaren.
 8. Bij mij zijn enkele blauwe bessen planten uitgelopen, maar toch dood gegaan. Denk dat de vorst afgelopen voorjaar de boosdoener is geweest.
 9. Ik heb nu sinds twee jaar een witte perzikboom. tot nu toe geen enkel ziekte probleem mee gehad. Bloeit nu volop, boompje is rond de 1.40 meter nu met volop zijtakken.
 10. Ben erg benieuwd hoe de perzik boompjes en de abrikozen op de afgelopen voorjaar gegeven hoorn spaanders het gaan doen komend voorjaar. Vooral of de zwavel dan zijn werk gaat doen.
 11. Ik ben al meerdere malen bij Country Winery geweest en kan me niet vinden in jou woorden. Voor het overige ben ik het wel eens, behalve zonlicht, de gehele dag zonlicht, daar hebben paw-paw best wel een hekel aan.
 12. Er is of was dit voorjaar hoornspaanders te koop in pakken van 2 kg bij de Lild. Dit is een organische mest stof. Hierin zit 2% Zwavel Ik heb deze hoornspaanders bij meerdere fruitbomen in meerdere potten door de grond heen bewerkt. Wat denk je?
×
×
 • Create New...