Itoero Geplaatst: 27 augustus 2013 Geplaatst: 27 augustus 2013 Ik heb zaterdag verse Jalapeno's (pepers) overgoten met kokende azijn/suiker/zout in gesteriliseerde weckpotten.Ik had toen echter geen tijd meer om ze te wecken en ik ben het de afgelopen dagen vergeten Kan ik ze nu alsnog wecken? (3 dagen later) edit: Ik kook de potten dan 20 minuten zodat ze zich vacuum trekken Quote Potgrond, de basis van nen bloemenwinkel!
Danuta Geplaatst: 27 augustus 2013 Geplaatst: 27 augustus 2013 Ik zou het gewoon doen, niet geschoten is altijd mis...aangezien er een zuurtje en zoetje bij zit zijn ze al lichtelijk geconserveerd, dus doen... Quote MVG Danuta
mijke Geplaatst: 27 augustus 2013 Geplaatst: 27 augustus 2013 ik heb ergens gelezen dat je pot + inhoud (gesloten_ gewoon 20 minuutjes in een oven van 160 graden kan zetten en dat dan pot + inhoud steriel is. Ik zou zeggen wie niet waagt wie niet wint! Quote schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
Itoero Geplaatst: 28 augustus 2013 Auteur Geplaatst: 28 augustus 2013 Ok, ik ga het straks doen.Ik heb een beetje schrik dat het niet goed is voor de pepers om ze terug op te warmen. Quote Potgrond, de basis van nen bloemenwinkel!
mijke Geplaatst: 28 augustus 2013 Geplaatst: 28 augustus 2013 of je ze nou vorige week, vandaag of over een week 20 minuutjes opwarmt maakt weinig verschil voor de pepers lijkt me eigenlijk? Gok ik hoor, ik heb er ook geen ervaring mee! Quote schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.