biogroentje Geplaatst: 12 september 2013 Share Geplaatst: 12 september 2013 heb vanmiddag voor het eerst rode kool geweckt, recept van iemand van dit forum gebruikt, hijis niet alleen een beetje bleekjes geworden, maar heb de potten goed vol gedrukt, maar doordat de kool geslinkt is staat ie niet meer helemaal in het sap, kan dit kwaad? Quote blog.beringen.nl Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Leeloo Geplaatst: 12 september 2013 Share Geplaatst: 12 september 2013 Hier al eens gekeken? http://www.inmaak.eu/Uitleg_werkwijze/Groenten_wecken/Rode_kool_wecken/rode_kool_wecken.html Quote Als kok geeft de keuken geen probleem, als boer in de moestuin nog heel veel te leren.Volg me ook op blog/Leeloo/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
biogroentje Geplaatst: 12 september 2013 Auteur Share Geplaatst: 12 september 2013 dank je wel voor je link, leeloo had hem ook al gezien, maar staat niet bij of het kwaad kan dat niet alles in het sap staat,volgende keer ga ik het eerst koken en een andere recept, heb nog 3 kolen staan, dus kan verschillende recepten uit proberen. Quote blog.beringen.nl Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 13 september 2013 Share Geplaatst: 13 september 2013 Ik heb nog potten van 2 jaar geleden staan, ook die kool steekt gedeeltelijk boven het vocht uit. Geen probleem, is gewoon te eten. Ik had de kool wel een nachtje in wat zout en azijn laten staan, dus het slinken was ook wel aardig klaar. Quote Veldvee-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
biogroentje Geplaatst: 13 september 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 september 2013 hoi jorieke, dank je voor je antwoord, zal de volgende keer ook azijn erbij doen, dat stond niet in mijn recept Quote blog.beringen.nl Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 15 september 2013 Share Geplaatst: 15 september 2013 Maar een beetje azijn hoor. En wat zout. Je ziet de kool meteen verkleuren als je de azijn er door mengt. Meestal vul ik de potten dan af met appelsap. Quote Veldvee-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
biogroentje Geplaatst: 15 september 2013 Auteur Share Geplaatst: 15 september 2013 zo'n vermoedern had ik al heb zelf ook appelsap gebruikt, beetje kaneel erdoor Hmm lekker, gisteren verse ketchup gemaakt zonder suiker , vanmiddag aan de slag met aardbeien jam met basilicum en pompoensoep. fijne dag! Quote blog.beringen.nl Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.