Geplaatst: 28 december 201311 j Lieve mensen, Hier mijn receptje voor een pittig smeerseltje op je boterham.Je neemt drie of vier flinke knoflookbollen schoonmaken zoals je gewend bent, En dan in de blender flink versnipperen en daarbij een flinke scheut olijfolie toevoegen en voor diegene die het mag hebben een flinke klont roomboter,of halvarine.Het glas rose op de achtergrond is voor eigen gebruik En maar draaien en draaien.En dan is dit het resultaatLekker op een boterham (eigengebakken natuurlijk ) met oude kaas.
Geplaatst: 28 december 201311 j Lijkt me hééérlijk ga dat is ff proberen. De aanhouder wint...niet geschoten is altijd mis!
Geplaatst: 28 december 201311 j In de koelkast 14 dagen maar zolang duurt het niet, Meestal is het in een week op
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.