Bit Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Iemand tips voor mij, wat ik met wel een erg grote bos Venkel aan moet ? Foeniculum vulgare dus. De gewone groene venkel dus. Niet de knolvenkel. Sterke Anijssmaak wel. Thee maken, kan ik zelf wel verzinnen, maar doe ik toch niet. Soep ? Lijkt me niet echt lekker ? Of is dat lekker te maken ?Andere dingen ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobO Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 wij vonden deze lekker:http://www.volrecepten.nl/click/index/1032710/?site=hap-en-tap.blogspot.been we vullen af en toe een visje met venkelblad, zeezout, peper, creme fresj verder kun je er beschuit met muisjes mee maken, maar ja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenneke Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Ik vond een recept van pesto van venkelgroen wat me lekker lijkt.http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=186872 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.