Piroska Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 rozemarijnworst. 1 kilo vet varkensvlees250 gram ongezouten en ongerookt (buik)spek4 bollen knoflook2 eetlepels gemalen rozemarijn, of gevijzelde verse 2 eetlepels zout1 eetlepel gemalen zwarte peper1 eetlepel gemalen marjoraan1 theelepel gemalen komijn pel de bollen knoflook en draai ze door de gehaktmolen. Meng in een kom met alle kruiden en zout. Draai gehakt van het vlees, meng met alle kruiden, goed kneden en 1 nacht in de koelkast laten staan. Volgende dag worstjes draaien met varkensdarm of schapendarm.De worstjes zijn geweldig op de BBQ. De paprikaworst is vrijwel hetzelfde: 1 kilo vet varkensvlees250 gram spek4 bollen knoflook2 eetlepels zout2 eetlepels gemalen zwarte peper1 eetlepel gemalen komijn1 eetllepel gemalen marjoraan25 gram zoete paprikapoeder(naar smaak) 1 eetlepel hete paprikapoeder De kan deze paprikaworst ook roken en drogen maar dat heb ik nog niet geprobeerd. Quote http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.