Ga naar inhoud

Kidneybonen: hoe klaar te maken voor koken?


Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Mijn kidneybonen beginnen nu mooi drogen en dus begin ik ze plukken. Alleen ze komen zo hard uit de schil. Hoe krijg ik ze meer eetbaar? gewoon laten drogen? Of laten wellen voordat ik ze in de pan gooi? Of kan ik ze in pan mee bakken?

 

Alvast bedankt voor jullie reactie!

Geplaatst:

Gedroogde bonen (kidney of andere) kun je het beste overnacht wellen om ze beter verteerbaar te maken. En dan koken, al dan niet in snelkookpan, en bijv. in een roerbakschotel ofzo gebruiken.

Begonnen met moestuinieren en zaadjes te ruil? Doe mee met de zadenenvelop NL 2017

Geplaatst:

ja, super, 8 uur wellen en dan in de snelkookpan een minuutje of 30 en dan niet de druk eraf halen maar langzaam laten afkoelen (anders ontploffen je bonen )

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...