Ga naar inhoud

Wil je minder Advertenties?

Maak dan nu een account of log in!

Featured Replies

Geplaatst:

Late reactie, maar ik plaats hem toch even , het mislukken van de kweeperen gelei komt volgens mij door het toevoegen van geleisuiker. Mijns inziens moet het met gewone suiker lukken. Ik denk dit want bij mij is het ook mislukt. Nu heb ik potten met dunne sap die ik gebruik als siroop. ook lekker. Van de restanten heb ik Membrillo gemaakt.

Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.

Geplaatst:

Kan zijn Marieke maar niet bij mij..daar werkte het juist goed met de 2:1 suiker. Maar ik had het dan weer met de mispelgelei.

Ik snij mijn kweeperen wel voor het koken...

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic