Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Even voorstellen


Safiyyah

Recommended Posts

Hallo allemaal, ik ben Safiyyah.

 

2 Jaar geleden ben ik in de voortuin begonnen met een klein moestuin in bakken. Het ging niet helemaal zoals ik wilde maar ik had wel een nieuwe hobby gevonden.

 

Dit jaar heb ik, samen met ons gezin, een volkstuin overgenomen. Een (veel te) grote tuin inclusief tuinhuis. ftn59f.jpg

 

We zijn nog nieuw in het tuinieren, dus ik wil graag een beroep op jullie doen met al onze vragen. Vele info heb ik hier al kunnen vinden.

 

De tuin is zo'n 700 m2 groot en moet gebruikt worden als moestuin, siertuin en vrije tijds tuin. We hebben hier speciaal voor gekozen, omdat onze eigen tuin erg klein is en ik mijn kinderen graag wil laten rondrennen buiten. Bovendien is dit voor mij een heerlijk rustpunt, waar ik in de avonden even heerlijk terug kan trekken.

 

Het huisje hebben we binnen een beetje opgeknapt, al kampen we nog steeds met optrekkend vocht (iemand een goede tip?). Inmiddels kan ik er heerlijk koken en kunnen we er binnenkort heerlijk een nachtje slapen

 

Nu komt de grootste uitdaging... de tuin zelf... Jarenlang is deze verwaarloosd, dus heel veel onkruid. Wel hebben we gisteren al de eerste aardbeien kunnen oogsten en groeien de appels rijkelijk aan de bomen.

 

Dit is een beetje hoe en wat, ik hoop hier veel te kunnen lezen en plaatsen, om het beste uit mijn hobby te kunnen halen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...