Jump to content

Bonen verwerken


Roseapple

Recommended Posts

Ik ben zelf geen bonen eter, maar mijn man wel. Nu heb ik verschillende bonen gezaaid, stokbonen en stambonen. Die stambonen zijn paars en sommige groen. Dus die maak ik klaar als groene bonen. Ik hoop dat dit de goede manier is, gewoon steeltje eraf en doormidden snijden en koken. Maar die stokbonen (pronkbonen) heb ik eigenlijk geen idee van, deze worden rood met wit begrijp ik van de verpakking. Maak je die op dezelfde manier klaar of dop je die eerst zoals een erwt?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...