Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Bonen verwerken


Roseapple

Aanbevolen berichten

Ik ben zelf geen bonen eter, maar mijn man wel. Nu heb ik verschillende bonen gezaaid, stokbonen en stambonen. Die stambonen zijn paars en sommige groen. Dus die maak ik klaar als groene bonen. Ik hoop dat dit de goede manier is, gewoon steeltje eraf en doormidden snijden en koken. Maar die stokbonen (pronkbonen) heb ik eigenlijk geen idee van, deze worden rood met wit begrijp ik van de verpakking. Maak je die op dezelfde manier klaar of dop je die eerst zoals een erwt?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...