Jorieke123 Geplaatst: 7 november 2016 Geplaatst: 7 november 2016 Hier is al een topic over, zie hier: gedroogde-rauwe-ham-t11788.html Wij gebruiken de methode met begraven in zout. Gaat al vele (vele) hammen goed Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Mariekeenfrance Geplaatst: 7 november 2016 Geplaatst: 7 november 2016 Ja, bedankt voor je reactie. Ik had het al doorgelezen. Maar ik ben zo benieuwd naar het hoe en waarom... en in een pekelbad lijkt me veel makkelijker. Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.
Jorieke123 Geplaatst: 7 november 2016 Auteur Geplaatst: 7 november 2016 Nieuwe vragen kan je dan het beste in dat oudere topic plaatsen, zodat alles netjes bij elkaar staat Ik zal het 1e bericht daar even naartoe zetten. Dan kunnen we daar verder praten. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Aanbevolen berichten