Geplaatst: 29 juli 20177 j Hier in Frankrijk kan ik geen blanke azijn verkrijgen van 4% azijnzuur, alleen van 8% azijnzuur. Deze staat bij de voedingsmiddelen en er staat een plaatje op van augurken en sla ( vandaar dat die augurken in Frankrijk zo zuur zijn )Kan ik deze gewoon 1 op 1 verdunnen met water en wordt het dan azijn van 4%? We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 29 juli 20177 j Ja klopt. "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.
Geplaatst: 21 januari 20187 j Die 8% is met een reden!Als je een pot voor de helft vult met augurken en de andere helft met azijn 8% zou je dus als je het een tijdje laat staan een mengsel van in de buurt van de 4% over moeten houden. Als je begint met 4% azijn in een pot met augurken hou je dus maar zo'n 2% over en dat is uiteindelijk te weinig om het goed te kunnen bewaren. Groet, Alchemist Voor all onze probeersels kijk ook eens op:https://www.facebook.com/AcetoDiMetri en https://www.acetodimetri.nlhttps://www.facebook.com/Alchemisterijnhttps://www.facebook.com/HetGoeserBrouwhuis
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.