snekermoestuin Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Ik heb snijbiet, maar ik het geen idee wanneer ik dit moet oogsten hieronder is te zien hoe ze er nu bij staan (is wel van bovenaf, hoogte niet te zien, maar is denk ik ongeveer 20 cm) Quote Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thessa Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 hoi jammer dat er nog niet gereageerd is, maar ik denk uit eigen tuin ervaring dat je het best kunt oogsten als je het nodig hebt ! is het wat aan de kleine kant oogst je meer planten als het groter is wat minder ....ik had laatst een hele grote tussen de bieten staan ( die was gaan logeren ) en daar had ik aan 1 plant genoeg voor 2 volwassenen en 2 kids door de stampot ! Quote kijk eens op mijn site www.jamenzo.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
snekermoestuin Posted July 10, 2011 Author Share Posted July 10, 2011 hoi jammer dat er nog niet gereageerd is, maar ik denk uit eigen tuin ervaring dat je het best kunt oogsten als je het nodig hebt ! bedankt voor je reactieIk ga vanmiddag snijbiet oogsten. Ik vind het nu al leuk. Nog nooit heb ik zoiets geoogst, ook spinazie niet. Verse spinazie hebben wij nog nooit klaargemaakt. Ben heel benieuwd. Ik ga vanmiddag het recept voor een hartige snijbiet taart van Annette maken Quote Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guerreira Da Luz Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Olá, ik vroeg me ook net af wanneer de snijbiet te oogsten. Kan nu dus begrijp ik. Ik lees dat je er stamppot van kunt maken...van blad èn stengel? of van 1 van de 2? ER is trouwens van alles klaar in mijn Makkelijke Moestuin. Even speuren naar info over wat eventueel in te vriezen is, anders moeten we bergen en bergen groenten eten van de week, ook zonde haha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snekermoestuin Posted July 10, 2011 Author Share Posted July 10, 2011 ik heb na het oogsten om te bereiden de stengels eraf gesneden, in kleinere stukken gesneden en verder het recept op dit forum van Annette gevolgd van de hartige snijbiet Quote Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.