speets Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Mijn Roseval geeft aardappels die soms na het koken donker verkleuren. Ze zijn ook wat spekkig als je ze fijnmaakt (maar niet glazig). Herkent iemand dat of weet iemand wat het probleem kan zijn? Quote "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom1975 Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Gevonden op internet... Behandel aardappelen voorzichtig. Als ze ruw op de grond of in een bewaarbak worden gegooid, krijgen ze gemakkelijk blauwe plekken. Deze stootplekken zijn niet schadelijk en hebben geen invloed op de smaak. Ze worden bij het koken wel bruin-zwart watniet aantrekkelijk is. Een andere reden die wordt gegeven voor het zwart worden is het koken en af laten koelen in een aluminium pan. Kook in een roestvrij stalen pan of doe ze over in een andere schaal na het koken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speets Posted November 30, 2017 Author Share Posted November 30, 2017 Dank je Tom, dat had ik ook gelezen. Maar ik rooi telkens maar 1 plant en gooi er beslist niet mee En ik kook in RVS, dus er zal toch nog iets anders meespelen. Quote "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobO Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 kook ze eens in de schil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.