Geplaatst: 14 juli 201114 j ik heb geprobeerd ruccola pesto te maken, maar helaas blijft de smaak niet wat ik had verwacht,ik heb gebruikt;flinke hoeveelheid ruccola, ( 2 sla zeven vol )pijnboompitten 2 zakjes even opgebakkenzakje parmezaansekaaszout , peperolijfoliedit alles door de hakselaaromdat het echt veel te bitter was 2 flinke scheppen suiker er doormaar smaak is niet echt favoriet....jullie een idee ??ik wilde het bewaren in porsies in de koelkast en vriezer , vandaar de hoeveelheid....( en het was flink klaar om te oogsten (mocht je denken, he dit bericht heb ik al gelezen? klopt ik had het perongeluk onder inmaken gezet....) kijk eens op mijn site www.jamenzo.nl
Geplaatst: 19 juli 201114 j Rucola pesto wordt heel bitter als je het te veel vermaald in de hakselaar.
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.