RobO Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 ben bezig met restverwerking: atjar campur, groenten in zoetzuur en kruiderij en dan even in de oven wecken recept van mijn favo bronin dit recept worden de groenten eerst een uur of 2 in zout gelegd, daarna afgespoeld daarna verder verwerktweet iemand waarom? iemand ervaring mee? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrijs Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Is dat in zout leggen niet om het knapperig te houden? Quote De moestuin van Patrijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobO Posted September 4, 2018 Author Share Posted September 4, 2018 ja zou kunnen, gaat met augurk ook zo idd, dank je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
appelvrouw Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Zeker doen! Anders nemen de groenten teveel vocht mee en worden ze idd niet knapperig en je azijnmengsel verdund. Quote Waar de mol is is er hoop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mellie Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Dol op atjar, ga dit recept uitproberen. Bedankt voor de link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.