RobO Geplaatst: 4 september 2018 Geplaatst: 4 september 2018 ben bezig met restverwerking: atjar campur, groenten in zoetzuur en kruiderij en dan even in de oven wecken recept van mijn favo bronin dit recept worden de groenten eerst een uur of 2 in zout gelegd, daarna afgespoeld daarna verder verwerktweet iemand waarom? iemand ervaring mee? Quote
Patrijs Geplaatst: 4 september 2018 Geplaatst: 4 september 2018 Is dat in zout leggen niet om het knapperig te houden? Quote De moestuin van Patrijs
RobO Geplaatst: 4 september 2018 Auteur Geplaatst: 4 september 2018 ja zou kunnen, gaat met augurk ook zo idd, dank je Quote
appelvrouw Geplaatst: 4 september 2018 Geplaatst: 4 september 2018 Zeker doen! Anders nemen de groenten teveel vocht mee en worden ze idd niet knapperig en je azijnmengsel verdund. Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Mellie Geplaatst: 6 september 2018 Geplaatst: 6 september 2018 Dol op atjar, ga dit recept uitproberen. Bedankt voor de link! Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.