Tanja65 Posted May 14, 2019 Ik ben gek op kiemgroenten. Nog gezond ook. Helaas ben ik hier thuis de enige die ze eet, dus ik houd altijd een deel over dat ik weg kan gooien. Nu heb ik een voedseldroger. Weet iemand of je kiemgroenten kunt drogen (vast wel) en zo ja, hoe het zit met voedingswaarde en zo na het drogen? Op die manier zou ik ook manlief en de kids wat gezonds naar binnen kunnen laten schuiven in een capsule. Quote * er komt altijd weer een nieuwe lente * Share this post Link to post Share on other sites
jasmin Posted May 16, 2019 Misschien is het een idee om heel pittige kiemgroente te drogen en te verpulveren als smaakmaker? Ik maak elk jaar een voorraad kruidenzout met allerlei kruiden voor de rest van het jaar.Het zou dan niet zozeer om de bewaarde voedingswaarde gaan, maar om de smaak. Gewoon eens proberen. Quote http://www.facebook.com/JasminSoaphttps://jasminsoapstudio.wordpress.com/ Share this post Link to post Share on other sites
Tanja65 Posted June 3, 2019 Dat is sowieso een gaaf idee Jasmin, dank je. Quote * er komt altijd weer een nieuwe lente * Share this post Link to post Share on other sites