Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Toch liefst in Nederlands, een roman oid lees ik nog wel graag in de originele taal, in de vakantie neem ik daar de tijd wel voor, maar kookboeken, nee

 

Het boek van Belterman ziet er in ieder geval gezellig uit, ik kijk even op de link.

 

Groetjes, en bedankt voor jullie tips,

Monique

Geplaatst:

Ohoh, wat erg, het boek uit de link is verkocht, op MP staat er ook eentje, heb ik op geboden (neeeeee, jullie niet ook allemaal ), op bol.com staan er 2, voor een bedrag wat vele malen hoger ligt. Nou, nou, ik hoop op die van MP, duimen jullie mee?

Geplaatst:

Perfect conserveren van Hilaire Walden is mijn nieuwste inmaakboek. Ze behandeld van alles in dit boek. Jam, Chutney, maar ook zouten, roken, in vet bewaren, invriezen, drogen, wecken. Morgen staat er toevallig een stukje over in het blog.

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Geplaatst:

Geedee en ik hebben inmiddels aan ruilhandel gedaan, het boek van Hans Belterman komt morgen met de post als het goed is.

Daar heb ik voorlopig even genoeg aan Leuk, ik ben erg benieuwd naar alles recepten.

Groetjes, Monique

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...