Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Hi Allemaal,

 

Ik vraag me af of iemand een recept heeft voor het aken van gedroogde bruchetta.

Bij gewone verse burchetta gebruik je tomaten knoflook olie en basilicum De gedroogde versie die ik gebruik koop ik en daar doe ik wat olie bij en gebruik ik voor allerlei sausen hapjes e.d.

Zelf denk ik dus gewoon tomaten knoflook en event wat basilicum drogen verkruimelen en klaar.

 

Iemand ervaring?!!

Jooze

 

Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com

  • 1 year later...
Geplaatst:

Beter een late reactie dan geen, toch?

 

Volgens mij is het een kwestie van smaak. In mijn zelfgebouwde droger (zie elders op dit forum) droog ik gelijk wat appeltjes mee.

Vooral omdat ik van een wat zoetere smaak houd. Soms doe ik er thijm bij. Een beetje afhankelijk wat ik voorhanden heb.

Ik heb zelfs wel eens wat paddestoelen erbij gedaan en die apart gezet als spagettiesaus.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...