Renny Miedema Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 De pitten zijn al bruin, als stoofpeer wordt hij zacht en niet echt lekker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harms1 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Zomaar een gokje...Saint Remi?http://mssncs15.inhetweb.nl/product-info/fruit/fruit-met-een-p-t/fruit-peren-rassen/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weknow Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Als het Saint-Remy is (Er zijn 1000en rassen peren, hoewel er maar ca. 5 in winkels worden verkocht) dan is ie veel te vroeg geplukt. Ik pluk die niet voor november en dan nog is ze enkele maanden goed te bewaren voor gebruik. Bruine pitten is bij appels goede indicatie voor rijping. Bij peren hand eronder leggen en optillen. Rijpe komen makkelijk los dan. Onrijpe nog zeker wat laten hangen. Quote In mijn moestuin heers ik als een tiran.Wie niet luistert wordt onthoofd of uitgetrokken.Wie gehoorzaamt wordt opgegeten.De ondergrondse organismen houd ik te vriend, om mijn macht te behouden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.