Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Heb inmiddels 5 inmaak en weckboeken. Vraag me af waarom in het ene boek gebruik wordt gemaakt van zout en/of suiker in het blancheerwater, in het andere boek weer niet. Waar zijn deze toevoegingen voor? Houdbaarheid, smaak, kooktemp.?

Zou het liefst elke pot groenten afvullen met het blancheerwater, echter soms mag het wel, dan weer niet. Wat is hier de reden van? Wie weet?

Geplaatst: (aangepast)

Volgens mij is er maar 1 echt weckboek, die van firma weck en ik hou die gewoon ook aan wat betreft inmaak wijze en advies,

wel zo simpel en gewoon basic manier van wecken wordt daarin beschreven, je hebt hem vast als je 5 verschillende weckboeken hebt.

volgens mij is zout/suiker bij weck smaak en niet houdbaarheid zoals jam/limonade, augurk enzv

 

Hou je in de gaten dat bij meeste mensen in het begin wecken soms mislukt en deksels losvliegen voor je te enthousiast aan de slag gaat

aangepast door Gast

Players only love you when they're playing.

Geplaatst:

Van het ene boek mag ik om half 12 gaan slapen van de andere 10 min. eerder. Vanochtend opgestaan om half 5, lastige keuze. ...

 

Edith: Ben gaan slapen, de wekker gezet voor de weck. Moet nie gekker worden . Wekker niet gehoord en de potten hebben 1 uur te lang doorgeprutteld. Jorieke, je had gelijk; wecken verandert je leven . Tot nu toe is er 1 pot geknapt, verder geen verrassingen.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...