Ga naar inhoud

Is deze rode kool nog eetbaar?


Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Ik sneed straks de rode kool doormidden en zag aan de binnenkant in de bladen allemaal zwarte plekjes. Dit lijken een soort slierten en vraag me af of het nog eetbaar is? 

 

Hopelijk weten jullie dit?

 

 

20201103_161443.thumb.jpg.2825469c501dca08753da851d444b42d.jpg20201103_161044.thumb.jpg.966ac71724e2befb946d8618ce47dbc9.jpg

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...