Raxia Geplaatst: 13 februari 2012 Geplaatst: 13 februari 2012 Heeft iemand hier wel eens kaasstengels gemaakt? Vandaag geprobeerd, maar het resultaat is teleurstellend. Was een recept met cheddar, kerriepoeder, zout, boter, bloem en ei. Het is een beetje een hartig koekje geworden, maar de cheddar proef ik niet Iemand een lekker recept dat wel werkt? Of leuke manieren om mijn recept wat op te peppen? Zat al te denken aan rode peper er doorheen of wat italiaanse kruiden.. of gewoon 2x zoveel kaas En wat ga ik nu doen met deze zielige 'kaas'stokjes Quote
Rantje Geplaatst: 13 februari 2012 Geplaatst: 13 februari 2012 Ik moet even zoeken, gaan eten nu maar ik maak ze weleens en ze zijn makkelijk en vooral errug lekker Bladerdeeg, sesamzaadjes, geraspte kaas en ei heb je nodig.Weet alleen niet uit m'n hoofd hoe heet de oven moet! Ga zo in m'n map zoeken hoor! Quote http://mijnmakkelijkemoestuintje.punt.nl
jeanne-heijmans Geplaatst: 13 februari 2012 Geplaatst: 13 februari 2012 Mijn schoondochter maakt ook lekkere kaasstengels, zal het recept eens vragen. Quote
dennislp Geplaatst: 13 februari 2012 Geplaatst: 13 februari 2012 Bestaan denk veel manieren om ze te maken, maar bladerdeeg reepjes met wat er op werkt goed inderdaad (en is het simpelste denk ik), bestaan ook manieren om twee reepjes in elkaar te draaien waardoor je niet een saaie platte stengel krijgt. Hier een recept:http://www.mijnreceptenboek.nl/recept/kinderen/feestjes_en_verjaardags_hapjes/kaasstengels-8569.html En bij je bestaande recept, wellicht wat meer kaas of een sterkere kaas wat smaak betreft? Of iets minder boter?? Quote > Planten kopen? Doe het bewust!
Raxia Geplaatst: 14 februari 2012 Auteur Geplaatst: 14 februari 2012 Ik zie inderdaad een hoop recepten met bladerdeeg.. wel gek dat mijn kookboekje gewoon bloem en boter enzo gebruikt. Het werden ook meer hartige koekjes. Ik denk dat ik het later nog eens probeer met meer kaas en wat meer kruiden (kerrie, paprika ed) Heb de hele reutemeteut nu toch in huis.. en vind cheddar zo eigenlijk niet te eten xD Quote
Nicolette Geplaatst: 14 februari 2012 Geplaatst: 14 februari 2012 Ik zie inderdaad een hoop recepten met bladerdeeg.. wel gek dat mijn kookboekje gewoon bloem en boter enzo gebruikt. Het werden ook meer hartige koekjes. Ik denk dat ik het later nog eens probeer met meer kaas en wat meer kruiden (kerrie, paprika ed) Heb de hele reutemeteut nu toch in huis.. en vind cheddar zo eigenlijk niet te eten xD Een beetje extra zeezout wil ook nog wel eens helpen om de smaak te versterken Quote
Astrid Geplaatst: 14 februari 2012 Geplaatst: 14 februari 2012 hahaha grappig dat je dat zegt, dat Cheddar niet lekker is, wij wonen nu 10 jaar in Canada, maar koop nog altijd goudse kaas.Misschien helpt het als je oude Cheddar koopt, die smaak is een stuk pittiger. Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.