Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hallo,ik kook heel graag en bak heel graag desserten,gebakjes,taarten..

nu zou ik ook heel graag willen leren brood bakken,ik heb vorig weekend een koekkebrood en een suikerbrood gebakken,het was geleden van in mijn schoolopleiding

van mijn 600gr heb ik mijn deeg in twee verdeeld

alles was heel goed gelukt,mijn suikerbrood heel lekker en mijn koekkebrood mocht nog ietske zoekter voor meer smaak

alles was luchtig,maar de dag nadien was mijn brood veranderd van struktuur,het was droger,minder luchtig,zo een beetje te vergelijken met een cake

ik heb nu meelverbeteraar gekocht in de avevé maar er staat niet op hoeveel ik er in moet doen.

mijn vraagje aan jullie,

hoeveel meelverbeteraar gebruik je op 600gr bloem?

hebben jullie nog lekkere recpetjes?

ik had vroeger in mijn school aprés midi koeken gemaakt,maar vind het receptje daar niet meer van terug

dankjewel alvast voor de reakties

Vriendelijke groetjes

Christinep102014137881330763715.JPG

Posted

Christine, gebruikt brood IN lichte plastiek zak verpakken, dan droogt het niet uit en blijft lekker vers !

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...