Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

wie kan mij helpen?


poezemientje

Aanbevolen berichten

Hallo,ik kook heel graag en bak heel graag desserten,gebakjes,taarten..

nu zou ik ook heel graag willen leren brood bakken,ik heb vorig weekend een koekkebrood en een suikerbrood gebakken,het was geleden van in mijn schoolopleiding

van mijn 600gr heb ik mijn deeg in twee verdeeld

alles was heel goed gelukt,mijn suikerbrood heel lekker en mijn koekkebrood mocht nog ietske zoekter voor meer smaak

alles was luchtig,maar de dag nadien was mijn brood veranderd van struktuur,het was droger,minder luchtig,zo een beetje te vergelijken met een cake

ik heb nu meelverbeteraar gekocht in de avevé maar er staat niet op hoeveel ik er in moet doen.

mijn vraagje aan jullie,

hoeveel meelverbeteraar gebruik je op 600gr bloem?

hebben jullie nog lekkere recpetjes?

ik had vroeger in mijn school aprés midi koeken gemaakt,maar vind het receptje daar niet meer van terug

dankjewel alvast voor de reakties

Vriendelijke groetjes

Christinep102014137881330763715.JPG

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...