Jump to content

Recommended Posts

Posted

Goedemorgen,

 

Ik wil graag weten of het erg is als augurken langer dan 36 uur in het zout liggen, ik wacht namelijk via de post op mijn inmaakkruiden en deze zijn nog niet geleverd.

wat kan ik het beste doen?

 

Mvg Mary Twint 

Posted

Afspoelen. Uit lekken en in de koelkast bewaren. Gaat prima. Komt goed!
Of je maakt een batch met wat je in huis hebt. Mijn favoriet is korianderzaad met veel zwarte peper. Pittig en kruidig.

Men zegt wel: “Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?”

Posted

Komt inderdaad goed, ik laat ze weleens twee dagen op zout water in de koelkast staan. Snufje aluin in de pot bij het inmaken en ze blijven lang knapperig.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...