Gemma Geplaatst: 12 juni 2012 Share Geplaatst: 12 juni 2012 Koolraapjes ovenschotel * 1 flinke of 2 kleinere koolrapen* boter* 0,5 dl melk* 1 bouillontablet* ham blokjes* 1 dl water* 2 el bloem* peterselie* geraspte kaas* kerriepoeder* vuurvaste schaal - Koolraap schillen en in blokjes snijden, deze 3 min. bakken in boter en met 1 thl kerriepoeder- melk, water en bouillonblokje toevoegen en ca. 10 min. laten pruttelen op laag vuur.- de bloem aanmaken met 2 el water en papje van maken, dit toevoegen aan de koolraap en doorroeren.- nog 5 min. laten pruttelen- ham blokjes en peterselie toevoegen en doorroeren.- doe het mengsel in een vuurvaste schaal en bestrooi met geraspte kaas- ca. 20 min in oven. Lekker met krieltjes en een glaasje rosè! Quote http://www.buitenthuis.blogspot.comRien de plus simple, ni de plus beau, qu'un potager.( St. Ignatus 1491-1556 ) Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jootje Geplaatst: 13 juni 2012 Share Geplaatst: 13 juni 2012 Klinkt lekker, Gemma! Mijn plantjes zijn nog heel klein, maar als ik ze groot krijg, ga ik dit recept zeker proberen! Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Gemma Geplaatst: 13 juni 2012 Auteur Share Geplaatst: 13 juni 2012 Heb mijne ( eigen kweek, zaad Helenor ) geplant in maart.Nu, begin Juni zijn ze2x zo groot als een tennisbal.En heb eigenlijk niks aan bemesting gedaan daar.Doen het goed dus! Quote http://www.buitenthuis.blogspot.comRien de plus simple, ni de plus beau, qu'un potager.( St. Ignatus 1491-1556 ) Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.