Jump to content

Gazpacho bewaren?


Borsalino

Recommended Posts

Nu de tijd aangebroken is van overvloed Coeur de Boeuf, komkommer, de paprika's en zachte pepers moet ge toch iets anders kunnen dan enkel tomaten in potje à la methode confituur voor de soep.

 

Had gedacht de kant en klare Gazpacho soep te koken en heet in potjes en meteen toe en omdraaien.

 

Iemand dit al gedaan en te bewaren voor enkele maandjes, als de potje het zolang overleven.

 

De ingredienten voor de Gazpacho zijn tomaten, komkomer, ui, look, zachte pepers, paprika's, olijfolie, zout, peper en beetje suiker.

 

Alles fijngemixt, door een zeef gewreven met een pollepel en achteraf nog eens opgemixt, kwestie van een homogene structuur en alle ingedrienten perfect gemengd.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...