Jump to content

Pompoen; meteen eten of even laten liggen?


bioboerke

Recommended Posts

Ik weet natuurlijk niet of het voor alle pompoenen geldt, maar de patisson (schrijf je dat zo?) bij pa, knip ik af, en gooi ik in de pan. Nooit iets raars van gehad en smaakt super!

Leer van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!

Link to comment
Share on other sites

Pompoenen kunnen geoogst worden als de steel kurkachtig is, de schil moet hard zijn. Snijd de pompoenen af met zo'n lang mogelijke steel. Oogst bijvoorkeur bij droog weer.

Direct eten kan uiteraard. Voor de pompoenen die niet direct gegeten worden is het ideaal als ze buiten nog een paar dagen kunnen uitrijpen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...