Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Hé weet iemand de oorzaak van mijn probleem?

 

Heb voor het eerst zelf proberen tomatensaus in te maken in bokaal.

 

Heb bokalen gebruik van groenten met schroefdeksel. Heb mijn saus gemaakt en ongeveer 30min laten koken dan gemixt en daarna terug even laten opkoken. daarna bokalen gevuld met saus schroefdeksel opgedraaid en vervolgens in de oven gezet op 150 graden gedurende 60 min ongeveer. Maar mijne schroefdeksel gaat nog open. wat kan hier de oorzaak van zijn? kan ik nog iets ondernemen met de saus ?

Geplaatst:

het was met alle 4 de potten. heb ze erna op zijn kop gezet en 2 ervan zijn dan toch nog vacuum getrokken.

 

die 2 andere heb ik terug opgekookt en opnieuw in pot gedaan weet niet of ze nog goed gaan zijn!

 

Hoelang moet je ze eigenlijk in de oven zetten en op hoeveel graden?

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...