natvantos Geplaatst: 29 augustus 2012 Geplaatst: 29 augustus 2012 Hé weet iemand de oorzaak van mijn probleem? Heb voor het eerst zelf proberen tomatensaus in te maken in bokaal. Heb bokalen gebruik van groenten met schroefdeksel. Heb mijn saus gemaakt en ongeveer 30min laten koken dan gemixt en daarna terug even laten opkoken. daarna bokalen gevuld met saus schroefdeksel opgedraaid en vervolgens in de oven gezet op 150 graden gedurende 60 min ongeveer. Maar mijne schroefdeksel gaat nog open. wat kan hier de oorzaak van zijn? kan ik nog iets ondernemen met de saus ? Quote
Jorieke123 Geplaatst: 29 augustus 2012 Geplaatst: 29 augustus 2012 Je bedoelt dat het deksel niet vacuüm is getrokken/geplopt? Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
natvantos Geplaatst: 29 augustus 2012 Auteur Geplaatst: 29 augustus 2012 ja dat bedoel ik inderdaad Quote
Jorieke123 Geplaatst: 30 augustus 2012 Geplaatst: 30 augustus 2012 Bij allemaal? Of slechts bij 1 of 2? In dat laatste geval kan je die potten in de koelkast bewaren en snel opeten. In het 1e geval moet er toch wat mis zijn met bijv. de deksels. Zo te lezen heb je genoeg verhit, dus kan dat het bijna niet zijn. Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
thea Geplaatst: 30 augustus 2012 Geplaatst: 30 augustus 2012 Ik weet het niet zeker.maar als je jam maak dan zet je de potten op zijn kop.Moet dat ook niet met deze potten doen,kan je altijd nog proberen? Quote http:// www.zonnehoekje.nl overnachten nabij het Lauwersmeer.
natvantos Geplaatst: 30 augustus 2012 Auteur Geplaatst: 30 augustus 2012 het was met alle 4 de potten. heb ze erna op zijn kop gezet en 2 ervan zijn dan toch nog vacuum getrokken. die 2 andere heb ik terug opgekookt en opnieuw in pot gedaan weet niet of ze nog goed gaan zijn! Hoelang moet je ze eigenlijk in de oven zetten en op hoeveel graden? Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.