henriette Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Wij hebben in Roemenië heel veel druiven . Vorig jaar heb ik daar met de weckstoompan heerlijk druivensap van gemaakt en ook al een keer druivengelei. Maar nu vroeg ik met af , kan je van druivensap ook druivenstroop maken zoals je van appelsap ook appelstroop kan maken? Ik weet dat dit heel lang in moet koken op bv een petroleumstel om appelstroop /druivenstroop over te houden. Wie kan me hierin adviseren? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Er zit niet genoeg pectine in druiven. Voor appelstroop kook je klokhuizen, schillen en ook wat vruchtvlees. Daar zit veel pectine in, waardoor de stroop dik wordt. Quote Giga-gaas.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.